Neler Yeni

Odyssey G5 2K LS32DG500EUXUF vs Philips 27M2N5500/01

Hocam ben anlamadım şimdi, Nano IPS bir pazarlama stratejisi diyorsunuz ama Philips Evnia 27M2N5500/00 ile 27M2N5500/01 görüntü kalitesi aynı değil diyorsunuz, anlayamadım bu işi.
ya ben diyorumki ikisi aynı ürün olmadığı için tabii ki aynı görüntü kalitesi olmaz. Sadece nano ips isimlendirmesinin bir katkısı yok. İncelemelere ve kağıtüstü verilere göre hangisinin görüntü kalitesi iyise o daha iyidir yani Philips daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında 32" g5 e 8750 lira verdim belki g65b nin bütçesine çıkabilirim ama kavisli olduğu halde ips olmaması beni korkutuyo acaba kavisli yerlerde ekranın görüntüsü bozulur mu diye. Gerçi istisnasız herkes övüyo bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
Eğer g65 seviyesine çıkmayıp philips'i alırsam hangi siteden aldığımın, hangi modeli aldığımın bi farkı yok yani. O zaman amazonda satılan nano ips olanı alırım çünkü amazon çok daha güvenilir diğer satıcılara kıyasla. Hem fiyatlar da aynı.

Bir de g65b yi tavsiye etme sebebiniz sadece tazeleme hızı mı? Ben çok fazla dizi film de izliyorum ve renklerin güzel olması benim için önemli açıkçası. 240hz monitör almaktansa renkleri güzel bir monitör almayı tercih ederim ama yok hem renk hem de hz açısından g65b daha iyi derseniz ciddi ciddi düşünücem o bütçeye çıkmayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet seni hatırladım :D Ben de senin gibi Lenovo monitör iade ettim ölü piksel yüzünden. Ama alacağım arkadaş ölü piksel yok deyince bi düşündüm yani. Renk açısından Philips daha iyiyse philips alırım zaten
Hayır sadece tazeleme hızı değil birçok konuda daha iyi, g65b modeli rakipsiz bir f/p dengesine sahip.

Burda arkadaş güzel bir şekilde açıklamış

Top Bottom