Alınmaz ghosting seni çok üzerSelamlar başlıkta yazan samsung odyssey g3 24 165hz monitörü almayı düşünüyorum araştırdığım da Ghosting
Olduğunu gördüm monitörü alırsam Ghosting den dolayı sıkıntı cekermiyim simdiden teşekkür ederim
G3 modelini tavsiye etmem.Selamlar başlıkta yazan samsung odyssey g3 24 165hz monitörü almayı düşünüyorum araştırdığım da Ghosting
Olduğunu gördüm monitörü alırsam Ghosting den dolayı sıkıntı cekermiyim simdiden teşekkür ederim
Bu forumda anlam vermediğim şekilde VA önerenler cirit atıyor. Elinizdeki para ile istediğiniz özellikte IPS panel alabiliyorsanız VA paneller en son tercihiniz olsun. Alanlar var zorunluluktan alan var veya aşırı ucuzdan alıp memnun olanlar var ama aşırı uygun değilse alınmaz.Selamlar başlıkta yazan samsung odyssey g3 24 165hz monitörü almayı düşünüyorum araştırdığım da Ghosting
Yorumlarının güzel oluşu ve puanının yüksek oluşu kandırıyor.alınmaz ben araştırmadan aldım iade ettim
Bütçe 4-5 kbütçe ne çok güzel monitörler var şuan 4-5k arası
IPS panelden şaşma yeter ghosting için. Başka bir şeye takılmana gerek yok bir de renk gamutlarına bakabilirsin.bütçe ne çok güzel monitörler var şuan 4-5k arası
Elindeki monitör güzel olabilir ama modele göre ve kullanıma göre ghosting performansı çok değişiyor. Tavsiye etmeden önce bunu söylemek lazım değil mi ? Standart ayarlarda kullandığımda en son gözlerimi bırakıyordum az kalsın. Önereyim derken başkalarını mağdur edebilirsin. Ghosting konuları bu yüzden açılıyor VA paneller blurr ve smearinge sahip bir panel teknolojisi.on numara monitör kesinlikle alınır şu anda kullanıyorum, ghosting asla rahatsız etmiyor