Neler Yeni

Öneri Samsung Odyssey G3 24 Alınır Mı?

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Ahmet Yıldırım
Bu monitırlerde ghosting sorunu olduğunu söylüyorlar. Ghosting bence bir sorun değil ama sen iyice araştır belki sevmeyebilirsin.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Orkun
Hocam G3 de ciddi derecelerde ghosting sorunu mevcut. Sorun monitör deki panel den kaynaklanıyor. Bu ghosting sorunu VA panel monitörlerin çoğunda görülebiliyor ancak kalitesiz panellerde çok daha yaygın. VA paneller arasında en bilindiklerinden biri G3 modeli. G3 deki ghosting daha doğrusu VA paneller deki ghosting sorunu ekrandaki rengin başka bir renge döndüğü esnada önceki renk ekrandayken döngüyü tamamlayamadığı için ve o esnada diğer renk ekrana getirilmeye çalıştığında ekranda bu bir nesne vs. olabilir bunun arkasında iz kalıyor bu olay ghosting oluyor. Sana önerim illa VA panel alacaksan ve ucuz olsun diyorsan Samsung un CRG5 modeli var. Ben de geçenlerde satın almıştım ve memnunum. N11 den alırsan normal fiyatı 2428TL olması lazım. Nays ile 250TL daha ucuza geliyor. İnceleme konusu yazmıştım bu CRG5 için konularımdan bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yıldıray Şahin
Hocam G3 de ciddi derecelerde ghosting sorunu mevcut. Sorun monitör deki panel den kaynaklanıyor. Bu ghosting sorunu VA panel monitörlerin çoğunda görülebiliyor ancak kalitesiz panellerde çok daha yaygın. VA paneller arasında en bilindiklerinden biri G3 modeli. G3 deki ghosting daha doğrusu VA paneller deki ghosting sorunu ekrandaki rengin başka bir renge döndüğü esnada önceki renk ekrandayken döngüyü tamamlayamadığı için ve o esnada diğer renk ekrana getirilmeye çalıştığında ekranda bu bir nesne vs. olabilir bunun arkasında iz kalıyor bu olay ghosting oluyor. Sana önerim illa VA panel alacaksan ve ucuz olsun diyorsan Samsung un CRG5 modeli var. Ben de geçenlerde satın almıştım ve memnunum. N11 den alırsan normal fiyatı 2428TL olması lazım. Nays ile 250TL daha ucuza geliyor. İnceleme konusu yazmıştım bu CRG5 için konularımdan bakabilirsin.
nasıl yani dediğin model hem curved hemde 4 ms’e 144 bu mu g3 24’den az gostingi var

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Orkun
nasıl yani dediğin model hem curved hemde 4 ms’e 144 bu mu g3 24’den az gostingi var
Evet, her şey kağıt üzerinde yazdığı gibi olmuyor. Üretici yani marka 1ms yazdığı monitörler çok daha yüksek ms çıkabiliyor. CRG5 in detaylı gecikme değerlerini test etmedim. İlla ki eden vardır. Ama kağıt üzerinde yazan değerleri verebildiğine inanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yıldıray Şahin
Evet, her şey kağıt üzerinde yazdığı gibi olmuyor. Üretici yani marka 1ms yazdığı monitörler çok daha yüksek ms çıkabiliyor. CRG5 in detaylı gecikme değerlerini test etmedim. İlla ki eden vardır. Ama kağıt üzerinde yazan değerleri verebildiğine inanıyorum.
57C228E2-B1D1-48BC-86F1-B9783B09F8EB.png
3BA7516A-0F37-41FE-84F6-B866ECB90935.png

hocam uzun araştırmalarım sonucu bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım hikayeli oyun oynamak istiyorum pubg valo cs de oynarım
tabi arada dizi film de izlerim ne dersiniz

emiliano

80+ Bronze
ben kullanıyom ghosting felan yok var diyenlerin gözleri ghostingli fps cs oyunları için müq
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam uzun araştırmalarım sonucu bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım hikayeli oyun oynamak istiyorum PUBG valo cs de oynarım
tabi arada dizi film de izlerim ne dersiniz
amma çirkin aga bu mönitörlerde

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yıldıray Şahin
ghosting sorunu var diyen boş insanları anlayamıyorum yukarıdada adamın biri sallamış durmuş mönitörü uzun zamandır kullanıyorum gözle kullanım sırasında hissedilebilecek ghosting felan yok
hayır amma çirkin demişsin ya ona diyorum ne anlamda diye?

Lory

80+
Crg5 G3 ün curved tıpkı hali. Hatta G3 kontrast konusunda baya önde.

Konuya gelecek olursak G3 ALINMAZ.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ghosting sorunu var diyen boş insanları anlayamıyorum yukarıdada adamın biri sallamış durmuş mönitörü uzun zamandır kullanıyorum gözle kullanım sırasında hissedilebilecek ghosting felan yok
Hadi bizim boş olduğumuzu kanıtla ve DÜZGÜN bir ghosting testi at.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Sen ghosting olmayan monitör kullanmadığını için sana normalmiş gibi geliyor herhalde. Sacmaladiginin farkında değilsin

Top Bottom