oguzz08
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 4400
Kısa geceyim 3500- 4400 tl fiyat bandım var bu fiyata hangisini almalıyım samsunga ghosting muhabbeti var rahatsız eder mi???
Samsung Odyssey G3
MSI G244F
Bende kullanıyorum Samsung G3 ölü piksel yok fakat Va panel olduğu için ghosting sorunu var bolca onun dışında pivot olduğu için almistim ghosting disindada bir sorunu yok ama ama şuan alırsam ips panel bir monitro alirimKısa geceyim 3500- 4400 tl fiyat bandım var bu fiyata hangisini almalıyım samsunga ghosting muhabbeti var rahatsız eder mi???
Samsung Odyssey G3
Onvo OV24MNT202G(bime gelen monitör)
MSI G244F
James Donkey Epic E10
Gamepower Bull T10
oyunlarda rahatsız edecek ve oynayısı bozacak sekildemi cünkü fiyatına göre samsung g3 cok estetik istedigin sekilde ayarlanıyo ve pivotBende kullanıyorum Samsung G3 ölü piksel yok fakat Va panel olduğu için ghosting sorunu var bolca onun dışında pivot olduğu için almistim ghosting disindada bir sorunu yok ama ama şuan alırsam ips panel bir monitro alirim
Yani şöyle soyliyeyim en çok grimsi tonlarda yapıyor ben hiç CS vb oyinlarda görmedim ama böyle karanlık yerlerde ozellike gri tonlarda fark edilebiliyor hangi oyunları oynayacaksinizoyunlarda rahatsız edecek ve oynayısı bozacak sekildemi cünkü fiyatına göre samsung g3 cok estetik istedigin sekilde ayarlanıyo ve pivot
valo cs bf1 rocket league gta onyuyorum genelde reko oyunlarda sorun olur diye biliyorumYani şöyle soyliyeyim en çok grimsi tonlarda yapıyor ben hiç CS vb oyinlarda görmedim ama böyle karanlık yerlerde ozellike gri tonlarda fark edilebiliyor hangi oyunları oynayacaksiniz
Valo oynamiyorum ama belli olacağını sanmam CS de çok az gördüm rocket league bilemem GTA çok az karşılaştım bf1 oyun çok hızlı ve canlı olduğu için fark edemiyorum bilevalo cs bf1 rocket league gta onyuyorum genelde reko oyunlarda sorun olur diye biliyorum
2 yıldır kullanıyorur.m 165hz va olanını. İlk aldığımda deli gibi ghosting vardı. Sonradan göz alışmak zorunda kalıyor. Onun dışında problem yaşamadım. Ölü pixel 1 tane çıktı başkasıyla değişim yaptım. Ghosting yok gibi geldi artık.Kısa geceyim 3500- 4400 tl fiyat bandım var bu fiyata hangisini almalıyım samsunga ghosting muhabbeti var rahatsız eder mi???
Samsung Odyssey G3
Onvo OV24MNT202G(bime gelen monitör)
MSI G244F
James Donkey Epic E10
Gamepower Bull T10
Valo oynamiyorum ama belli olacağını sanmam CS de çok az gördüm rocket league bilemem GTA çok az karşılaştım bf1 oyun çok hızlı ve canlı olduğu için fark edemiyorum bile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstersen monitörü al hiç birseyine falan zarar vermeden ac dene olmassa iade et satıcıyı iyi seç hepsi kabu
samsung alırsam pivot olmasından ve rahat olmasından alırım gamepower bull t10 hakkında söyleyebileceklerin varmıAlınmaz. Bütçe zorlayabiliyorsan 256F al geç. Zorlayamıyorsan G244F E2.