Neler Yeni

SAMSUNG Odyssey G4 alınır mı?

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
İsmail ŞAHİN
Alınır ben kullanıyorum çok iyi monitör 1080p nin bence amiral gemisi. Bende ghosting,ölü piksel,yansıma vs hiçbir şey yok. Sorunsuz kullanıyorum. Malzeme kalitesi ve panel mükemmel. Renkler çok canlı. Boyut olarakta 25 inc olması benim için çok iyi. Bu kişiden kişiye değişir tabii.

Langer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Güleryüz
Alınır ben kullanıyorum çok iyi monitör 1080p nin bence amiral gemisi. Bende ghosting,ölü piksel,yansıma vs hiçbir şey yok. Sorunsuz kullanıyorum. Malzeme kalitesi ve panel mükemmel. Renkler çok canlı. Boyut olarakta 25 inc olması benim için çok iyi. Bu kişiden kişiye değişir tabii.
kanka bende bu monitörü almak istiyorum hdmi ile laptopa bağlayıp kullancam 240 hz veriyor mu hdmi ile

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka bende bu monitörü almak istiyorum hdmi ile laptopa bağlayıp kullancam 240 hz veriyor mu hdmi ile
Hdmi 1.4 de 4k 30 hz destegi verir 4k demek 4tane full hd demektir yani full hd de 120hz destegi vardir. Ama hdmi 2.0 4k 60hz destegi verir buda demek oluyorki 1080p 240hz'ye denk gelir.Sonuc olarak o monitorde hdmi 2.0 var 240 hz vermeye musait :) Baglayacaginiz cihazinda hdmi surumunun 2.0 olmasi lazim..

Langer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Güleryüz
şöyle laptoba bağlıcam ve laptopumda hdmi 2.0 çıkışı var gaming laptop alır mıyım 240 hz
Hdmi 1.4 de 4k 30 hz destegi verir 4k demek 4tane full hd demektir yani full hd de 120hz destegi vardir. Ama hdmi 2.0 4k 60hz destegi verir buda demek oluyorki 1080p 240hz'ye denk gelir.Sonuc olarak o monitorde hdmi 2.0 var 240 hz vermeye musait :) Baglayacaginiz cihazinda hdmi surumunun 2.0 olmasi lazim..

TRizzo19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
İsmail ŞAHİN
Hdmı kablosu monitörün tüm özelliklerini tam olarak destekliyor eksiksiz şekilde. Laptop ta verir mi bilemem ben masaüstü kullanıyorum.

Langer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Güleryüz
Hdmı kablosu monitörün tüm özelliklerini tam olarak destekliyor eksiksiz şekilde. Laptop ta verir mi bilemem ben masaüstü kullanıyorum.
reis herhangi bir hdmi 2.0 çıkışı olan laptopta deneme şansın var mı

ctrmactr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musa alpaslan
kanka yarın alıcam millet en kötüsü diyor kalite olarak sence alayım mı 5900 e düşmüş

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka yarın alıcam millet en kötüsü diyor kalite olarak sence alayım mı 5900 e düşmüş
Ben masaüstü bilgisayar alacaktım sonradan dizüstü almaya karar verdim ama eğer ki masaüstü alsaydım monitör olarak G4 alırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baya araştırdım youtubede pek videosunu görmedim sonra kullanan kişilere sordum ve çoğu kişi sorunsuz güzel bir monitör olduğunu söylemişti

Top Bottom