Samsung Odyssey G4 Alınır mı

Pritex

80+
Reaksiyon skoru
1
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BF7LGJ95/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AX7PT1QHGGDCD&psc=1 Amazondan bunun siparişini geçtim güzel midir.Aklımda AOC24G2ZU modeli vardı lakin doğru düzgün bir satıcı bulamadım.Aoc 24GZE Modelinin ise ergonomik yapısı bana uymuyor sizce amazontr'nin g4 ü stoklara daha ucuza getirmesini beklemem daha iyi olur.Bu fiyat bandında 240hz ve ips model bulunmuyor başka
Aklıma takılan ise G4 8225 TL fiyatını hak eder mi konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Genel olarak fps oyunları ve film/dizi izlerim.
Not:Henüz sipariş kargoya verilmedi hala iptal etme şansım bulunuyor.

Evet onu nasıl kaçırdım bilemiyorum ondan dolayı sipariş edip etmemek arasında gidip geliyorum sürekli lakin 240 hz ve ips aoc o 2 modeli hariç düzgün bir tane bulamadım

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BF7LGJ95/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AX7PT1QHGGDCD&psc=1 Amazondan bunun siparişini geçtim güzel midir.Aklımda AOC24G2ZU modeli vardı lakin doğru düzgün bir satıcı bulamadım.Aoc 24GZE Modelinin ise ergonomik yapısı bana uymuyor sizce amazontr'nin g4 ü stoklara daha ucuza getirmesini beklemem daha iyi olur.Bu fiyat bandında 240hz ve ips model bulunmuyor başka
Aklıma takılan ise G4 8225 TL fiyatını hak eder mi konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Genel olarak fps oyunları ve film/dizi izlerim.
Not:Henüz sipariş kargoya verilmedi hala iptal etme şansım bulunuyor.
Güzel. Aoc 24G2ZU da güzel G4 de güzel. Hayırlı olsun. Sanırım 1.5 hafta önce 6kydı.

Amazontr nin bu munitörü stoklara getirmesini beklesem daha mı iyi olur belki daha güzel bir fiyata gelir ya da zamlı.Gerçekten kafam karıştı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel. Aoc 24G2ZU da güzel G4 de güzel. Hayırlı olsun. Sanırım 1.5 hafta önce 6kydı.
Evet nasıl gözüme çarpmadıysa o hafta artık bilemiyorum sırf bundan dolayı 2k fazla vermek zorunda kaldım

Evet normalde beni de eder ancak amazon üzerinden alıyorum bu yüzden içim rahat.Lakin bundan önce 2 aydır 5 adet monitör iade etmek durumunda olduğumu da belirtmek isterim ölü piksel vb sıkıntılar nedeni ile :) bu işe 4k bütçe ile girip 8 ile çıkıp 2 ayda zaman kaybettim

Renk kalitesi olarak 25G3ZM modeli sizi daha çok tatmin edecektir. Yeni nesil VA panellerden birini kullanıyor, bütçe aralığındaki rakip VA panellerden daha düşük tepki süresi sunuyor. Ufak bir ghosting karşılığında daha iyi görüntü kalitesi ve daha derin siyahlar elde edebilirsiniz.

Kullanım amacınıza bağlı tabi ki, film/dizi izlerim dediğiniz için alternatif olarak önerdim. Sadece FPS oyunları için G4 daha mantıklı olur.

Özellikle VA Panelden uzak duruyorum yine de teşekkürler önerin için zaten tn panelden geçeceğim için g4 renkleri benim için o kadar fark etmeyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx
Geri