Neler Yeni

SAMSUNG ODYSSEY G4 ALINIR MI?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam bilginiz var mı bikmiyorum ama burada birkaç arkadaş aldı ve memnunlar. g4 modeli gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.google.com/amp/s/www.te...ng-odyssey-g4-yirtilma-yapiyor.2643507/?amp=1 mesela

İnsanlar mağdur olmasın diye uğraşıyorum

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-21 112103.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-21 112103.png
    3.2 MB · Hit: 142
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

https://www.google.com/amp/s/www.technopat.net/sosyal/konu/samsung-odyssey-g4-yirtilma-yapiyor.2643507/?amp=1 mesela

İnsanlar mağdur olmasın diye uğraşıyorum
foto attığınız şey ghosting değil, extrem modda çoğu monitör aynı şekilde sonuç verir. internette hiçbir testte ghosting sorununa değinilmemiş çünkü yok.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
foto attığınız şey ghosting değil, extrem modda çoğu monitör aynı şekilde sonuç verir. internette hiçbir testte ghosting sorununa değinilmemiş çünkü yok.

Ayar koyuyorsun ama dahada kötüleştiriyor 😂 bu monitörü daha övmeye devam edicekmisiniz ?

Ghosting ghosting tüm konular ghosting kapat gene ghosting yani anlayacağınız G9 ve G7 almadığınız süreçte uzak durulması gereken modellerden

G3 leri berbat zaten G5 lerdede panel ayrılabiliyor ledlerde sorun çıkabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt

Ayar koyuyorsun ama dahada kötüleştiriyor 😂 bu monitörü daha övmeye devam edicekmisiniz ?

Ghosting ghosting tüm konular ghosting kapat gene ghosting yani anlayacağınız G9 ve G7 almadığınız süreçte uzak durulması gereken modellerden

G3 leri berbat zaten G5 lerdede panel ayrılabiliyor ledlerde sorun çıkabiliyor
Dostum g9 ların yeni modeli OLED yakıyor. g9 neolar cortladı herkes iade etti. g9 g7 diyonda kaç kere kullandın acaba monitörü. Samsung övdüğün yerde yanlış gömdüğün yerde. Küçük 3-4 firmaları saymazsan bütün panelleri samsung ve LG üretiyor. Belki şuan kullandığın monitörde bile samsung panel var :D. Bahsettikleri olay seçtikleri mod yüzünden çoğu monitörde var. Benq 360 hz al Extreme çek yenilemeyi bak bakalım ondada olacak DyAc açmazsan. Harekete bağlı bulanıkla ghostingi karıştırmayın. Asus 360 hz forumlarda öve öve bitirmediğiniz monitörlerde 240 hz de sorun yok. 360 hz de öküz gibi ghosting var. Bahsettiğiniz olay hz ile GTG nin birbirini yakalaması. Çoğu monitör zaten bu durumda :D

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Dostum g9 ların yeni modeli OLED yakıyor. g9 neolar cortladı herkes iade etti. küçük firmaları saymazsan en iyi bütün panelleri samsung ve LG üretiyor. Belki şuan kullandığın monitörde bile samsung paneli var. Bahsettikleri olay seçtikleri mod yüzünden çoğu monitörde var. Benq 360 hz al Extreme çek yenilemeyi bak bakalım ondada olacak DyAc açmazsan. Harekete bağlı bulanıkla ghostingi karıştırmayın.
Hayır panelim Giga odyssey her daim kronik sorunlu olarak kalacak en çok iade edilenlerde lg ve samsung var zaten gaming ürünler için uygun değil ultragear lar çok iade edildi

Dostum g9 ların yeni modeli OLED yakıyor. g9 neolar cortladı herkes iade etti. küçük firmaları saymazsan en iyi bütün panelleri samsung ve LG üretiyor. Belki şuan kullandığın monitörde bile samsung paneli var. Bahsettikleri olay seçtikleri mod yüzünden çoğu monitörde var. Benq 360 hz al Extreme çek yenilemeyi bak bakalım ondada olacak DyAc açmazsan. Harekete bağlı bulanıkla ghostingi karıştırmayın. Asus 360 hz forumlarda öve öve bitirmediğiniz monitörlerde 240 hz de sorun yok. 360 hz de öküz gibi ghosting var. Bahsettiğiniz olay hz ile GTG nin birbirini yakalaması. Çoğu monitör zaten bu durumda :D
Kalitesiz olduğu için düşük bütçede olur gereksiz zaten kullanıcı kapatmak durumunda kalıyor Asus 360hz yi ben hiç övmedim asus severim ama 360 hz sini övdüğümü hatırlamıyorum başkasıyla karıştırıyorsunuz

Dostum g9 ların yeni modeli OLED yakıyor. g9 neolar cortladı herkes iade etti. g9 g7 diyonda kaç kere kullandın acaba monitörü. Samsung övdüğün yerde yanlış gömdüğün yerde. Küçük firmaları saymazsan en iyi bütün panelleri samsung ve LG üretiyor. Belki şuan kullandığın monitörde bile samsung panel var :D. Bahsettikleri olay seçtikleri mod yüzünden çoğu monitörde var. Benq 360 hz al Extreme çek yenilemeyi bak bakalım ondada olacak DyAc açmazsan. Harekete bağlı bulanıkla ghostingi karıştırmayın. Asus 360 hz forumlarda öve öve bitirmediğiniz monitörlerde 240 hz de sorun yok. 360 hz de öküz gibi ghosting var. Bahsettiğiniz olay hz ile GTG nin birbirini yakalaması. Çoğu monitör zaten bu durumda :D
Gölgelemeleride razalet bazen siyahlar gözükmüyor

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
:D kusuruma bakmayın geri kafalı dediğim adamlara dönüşmüşüm fark etmedim birkaç araştırmadan sonra uyandım zaten

şunları görünce ayıktım hocam
hocam hatanızı görmenizde çok güzel bir şey. gerçek ghosting testleri böyle olur. bende g7 43'' kullanıyorum ghosting var va panel olduğu için. ama va panellerin hangisinde yok ki? samsunglarda kronik ghosting yok aslında, va panellerinde olması gerektiği gibi ghosting var. (bazı modellerde haddinden fazla var evet)

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam hatanızı görmenizde çok güzel bir şey. gerçek ghosting testleri böyle olur. bende g7 43'' kullanıyorum ghosting var va panel olduğu için. ama va panellerin hangisinde yok ki? samsunglarda kronik ghosting yok aslında, va panellerinde olması gerektiği gibi ghosting var. (bazı modellerde haddinden fazla var evet)
Hocam Türkiyede zor bulunan bişey hata kabul:LOL: etmek çok şükür bende var bunu devam da ettirebilirdim ama kimse yanlış yapmasın istedim

portonero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sinan Karaca
Hocam Türkiyede zor bulunan bişey hata kabul:LOL: etmek çok şükür bende var bunu devam da ettirebilirdim ama kimse yanlış yapmasın istedim
Hocam sizce bu model alınır mı?

hocam bu modelini önerirsiniz? yoksa muadil olarak önerebileceğiniz bir model var mı? teşekkür ederim şimdiden

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam sizce bu model alınır mı?

hocam bu modelini önerirsiniz? yoksa muadil olarak önerebileceğiniz bir model var mı? teşekkür ederim şimdiden
Hocam 1 tane AOC var başkada yok alınabilir AOC da VA panel zaten güzel bir VA panel size kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,063
Üyeler
166,871
Son üye
TYRANN38
Top Bottom