Göktuğ Efe çoban
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12
- İsim
- Göktuğ efe çoban
Evt öncelikle iyi forumlar samsung odyssey serisi g3 modeli çok sorunlu bi modelmiş bu durumdan dolayı g4 ünde sorunlu olabilceğini söylediler ama baya bi forumda araştırma yapıp ghosting ve ufo testini izledim herhangi bir sorun yok zaten ips panel olduğu için g4 g3 le aynı panel değil ve gereksinimlerimi %100 karşılıyor gereksinimlerimden kısaca bahsediyim bütceme cuk diye oturuyor
240hz istiyorum ve sağlıyor
Çok küçük ya da çok büyük bi monitör istemiyorum 27 inçte 1080p pikseller sayılır muhabetti canımı sıkıyo bu yüzden 25 inç olduğu için gayet ideal bi monitör ips panel istiyorum ve bu isteğimide karşılıyor gecikme süresine gelirsek 0.5ms le 1ms arasında aşırı dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum bu yüzdende almayı tercih ediyorum maksimum almaya karar verdim sayılır sizinde fikrinizi almak istedim diyelim
Kriterlerime uygun bi öneriniz varsa atabilirsiniz
240hz olucak
27inç olmasın 23.8 üstü olur
İps olucak bir monitör arıyorum fiyat maksimum 7k
Tekrardan iyi forumlar diyip teşekkür ediyorum
240hz istiyorum ve sağlıyor
Çok küçük ya da çok büyük bi monitör istemiyorum 27 inçte 1080p pikseller sayılır muhabetti canımı sıkıyo bu yüzden 25 inç olduğu için gayet ideal bi monitör ips panel istiyorum ve bu isteğimide karşılıyor gecikme süresine gelirsek 0.5ms le 1ms arasında aşırı dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum bu yüzdende almayı tercih ediyorum maksimum almaya karar verdim sayılır sizinde fikrinizi almak istedim diyelim
Kriterlerime uygun bi öneriniz varsa atabilirsiniz
240hz olucak
27inç olmasın 23.8 üstü olur
İps olucak bir monitör arıyorum fiyat maksimum 7k
Tekrardan iyi forumlar diyip teşekkür ediyorum