Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1ms 240Hz FHD

Bende olmuyor sizde var ise ss atar mısınız?
öğrenci belgenizin durumu aktif değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G3 vs g4 serisinde çok fazla ghosting mevcut diye biliyorum
G4 de sorun yok 5600 tl ye alınacak en iyi monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet eğitim indiriminde 5699liraya alınabiliyor şuan. 27" seçince 6599tl oluyor. Alınır mı 25" olan renkler falan iyi midir?
Alıntıyı görüntüle
Ben aldım güzel beğendim 5700 TL’ye 240hz pivot monitör baya iyi bence alınır çok hızlı kargoluyorlar bu arada

en azından 2k veya 4k olsa iyi olurdu teknoloji çok hızlı gelişiyor, bende fhd ekran var monitor kolay kolay bozulan bişey değil, e bozulmadan da yenisini almak enayilik gibi oluyor. keşke 4k olanlardan alsaydım diye üzülüyorum şimdi

en azından 2k veya 4k olsa iyi olurdu teknoloji çok hızlı gelişiyor, bende fhd ekran var monitor kolay kolay bozulan bişey değil, e bozulmadan da yenisini almak enayilik gibi oluyor. keşke 4k olanlardan alsaydım diye üzülüyorum şimdi
5 bin tl hocam monitör ne 2ksı gözünü seveyim ayrıca fps oyuncuları alıyordur bu monitörü genelde 2kyı ne yapsın adam

5 bin tl hocam monitör ne 2ksı gözünü seveyim ayrıca fps oyuncuları alıyordur bu monitörü genelde 2kyı ne yapsın adam
2k ile fhd farkı azımsanacak bi fark değil, bi yerde 4k ya da 2k oynarsan fhd çok yavan geldiğini görürsün, 10 sene önceki oyunu oynuyormuş gibi hissedersin

Geri