Neler Yeni

Samsung Odyssey G5 Alınır mı ?

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Şu foruma da GP JD öneriyorlar ön yargısıyla gelip bomboş yorum yapan insanlardan ayrı nefret ediyorum. TP Sosyal'den misiniz siz de?

En İyi Cevap
2
Şu foruma da GP JD öneriyorlar ön yargısıyla gelip bomboş yorum yapan insanlardan ayrı nefret ediyorum. TP Sosyal'den misiniz siz de?
Ön yargı değil o, yargı. GP de öneriliyor, JD de öneriliyor burada.

Yani, siz bilirsiniz. GamePower gibi uyduruk monitör alacaksanız alabilirsiniz.

Bu arada evet, oradanım.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Dediğim gibi, her VA panel 1 ms monitörlerde yaşanılabilecek monitörler.

GamePower önermişsiniz gibi hareket yaptığım için de özür dilerim, katlanamıyorum da. :)
O bütçeye 2K öneride bulunmadım gördüysen, isterse ghostinge katlansın isterse bütçe yükseltsin. Benim görüşüm bütçeyi zorlaması yönünde, ileride pişmanlık yaşayabilir monitör her zaman alınan bir şey değil.

En İyi Cevap
2
O bütçeye 2K öneride bulunmadım gördüysen, isterse ghostinge katlansın isterse bütçe yükseltsin. Benim görüşüm bütçeyi zorlaması yönünde, ileride pişmanlık yaşayabilir monitör her zaman alınan bir şey değil.
Tekrardan gamepower önermişsiniz gibi davrandığım için özür diliyorum. :) Bütçeyi yükseltebilirse zaten tamamen farklı olur. Ama ön yargı gibi şeyler dediniz, ön yargı meselesi falan yok burada, uyduruk malzeme kullanımı olan JD'yi de GP'yi de önerenleri az görmedim burada.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ön yargı değil o, yargı. GP de öneriliyor, JD de öneriliyor burada.

Yani, siz bilirsiniz. GamePower gibi uyduruk monitör alacaksanız alabilirsiniz.

Bu arada evet, oradanım.
Evet öneriliyor çünkü F/P anlamında kendini kanıtlamış ürünlere sahip firmalar.
He her ürünü alınır mı? Her markada olduğu gibi her ürünü alınır gibi bir şey söyleyemem ama alınacak ürünleri olduğundan eminim.
Beğenmediğiniz Rampage markası bu sene Türkiye'de Comfort, Drop Plus, Fury X modelleriyle yok sattı. Alanların çoğu, ben de dahil olmak üzere memnun.

En İyi Cevap
2
Fason malı öneremeyeceğim, iyi günler. Left atıyorum buradan.
Beğenmediğiniz Rampage markası bu sene Türkiye'de Comfort, Drop Plus, Fury X modelleriyle yok sattı.
Beğenmediğimiz Rampage markası milletin ne kadar kötü olduğunu bilmeden aldığı için sattı. 1200 TL fiyatına 144 Hz 1 MS IPS satarsa her marka öyle deli gibi satar.

İyi günler.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Fason malı öneremeyeceğim, iyi günler. Left atıyorum buradan.

Beğenmediğimiz Rampage markası milletin ne kadar kötü olduğunu bilmeden aldığı için sattı. 1200 TL fiyatına 144 Hz 1 MS IPS satarsa her marka öyle deli gibi satar.

İyi günler.
Sadece monitör için dememiştim, düzgün okusan anlarsın.
Moderatörlerin öğrettiği Türkçe ile de bir yere kadar olur gerçi, düşüncesizliğimi hoş görün lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,722
Üyeler
163,541
Son üye
Caxi
Top Bottom