Oradan arkadaş.Şu foruma da GP JD öneriyorlar ön yargısıyla gelip bomboş yorum yapan insanlardan ayrı nefret ediyorum. TP Sosyal'den misiniz siz de?
Ön yargı değil o, yargı. GP de öneriliyor, JD de öneriliyor burada.Şu foruma da GP JD öneriyorlar ön yargısıyla gelip bomboş yorum yapan insanlardan ayrı nefret ediyorum. TP Sosyal'den misiniz siz de?
O bütçeye 2K öneride bulunmadım gördüysen, isterse ghostinge katlansın isterse bütçe yükseltsin. Benim görüşüm bütçeyi zorlaması yönünde, ileride pişmanlık yaşayabilir monitör her zaman alınan bir şey değil.Dediğim gibi, her VA panel 1 ms monitörlerde yaşanılabilecek monitörler.
GamePower önermişsiniz gibi hareket yaptığım için de özür dilerim, katlanamıyorum da.
Tekrardan gamepower önermişsiniz gibi davrandığım için özür diliyorum. Bütçeyi yükseltebilirse zaten tamamen farklı olur. Ama ön yargı gibi şeyler dediniz, ön yargı meselesi falan yok burada, uyduruk malzeme kullanımı olan JD'yi de GP'yi de önerenleri az görmedim burada.O bütçeye 2K öneride bulunmadım gördüysen, isterse ghostinge katlansın isterse bütçe yükseltsin. Benim görüşüm bütçeyi zorlaması yönünde, ileride pişmanlık yaşayabilir monitör her zaman alınan bir şey değil.
Evet öneriliyor çünkü F/P anlamında kendini kanıtlamış ürünlere sahip firmalar.Ön yargı değil o, yargı. GP de öneriliyor, JD de öneriliyor burada.
Yani, siz bilirsiniz. GamePower gibi uyduruk monitör alacaksanız alabilirsiniz.
Bu arada evet, oradanım.
Beğenmediğimiz Rampage markası milletin ne kadar kötü olduğunu bilmeden aldığı için sattı. 1200 TL fiyatına 144 Hz 1 MS IPS satarsa her marka öyle deli gibi satar.Beğenmediğiniz Rampage markası bu sene Türkiye'de Comfort, Drop Plus, Fury X modelleriyle yok sattı.
Sadece monitör için dememiştim, düzgün okusan anlarsın.Fason malı öneremeyeceğim, iyi günler. Left atıyorum buradan.
Beğenmediğimiz Rampage markası milletin ne kadar kötü olduğunu bilmeden aldığı için sattı. 1200 TL fiyatına 144 Hz 1 MS IPS satarsa her marka öyle deli gibi satar.
İyi günler.