Yardım Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWRXUF 27" Monitör alınır mı?

Eğer ktcyi diyorsan evet çok güzel bir monitördür eğer gene 6.4k'ya düşerse düşünme bende rastlatabilirsem almayı düşünüyorum
Hocam ben derslerden mütevellit çok takip edemiyorum da fiyat düşerse burdan bilgilendirme şansın var mıdır acaba?

Hocam üni öğrencisiyim zaten nasıl oluyor bu direkt alayım ya böyle bir şey varsa :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an 6900 galiba, bu fiyata en iyi monitör bu mudur acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırı da keşke bu fiyatlarda olsa da alsam hocam, sorunsuz çıkarsa da tadından yenmez. Zaten garantisi varmış herhangi bir sorunda ilgileniyorlarmış galiba
sorunlu oldugunu söylemis bi üstteki arkadas valla iyi arastir hocam, benzer modeline bakiyosun diye attim cok bilgim yok bu samsung monitörde

Ya 2 aydır bir monitör alacağım bir tane sorunsuz monitör bulamadım 6300 liraya bu monitör çok da aklıma yattı aslında ama herkes başka bir şey diyor
sorunlu oldugunu söylemis bi üstteki arkadas valla iyi arastir hocam, benzer modeline bakiyosun diye attim cok bilgim yok bu samsung monitörde

Hocam ben derslerden mütevellit çok takip edemiyorum da fiyat düşerse burdan bilgilendirme şansın var mıdır acaba?
Hocam dmden yazarım görürseniz alırsınız eğer gelirse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,282
Üyeler
184,914
Son üye
oziiyi
Geri