Samsung Odyssey G6 G65B görüntü ayarları nasıl olmalı?

Teşekkür ediyorum hocam. Aynı monitörü kullanıyorsanız birkaç sorum var. Bende kontrast iyileştirici falan açık. O tarz otomatikman değişiklik uygulayan ayarları kapatmak mı daha iyi olur yoksa açık kullanmak mı? Bir de akıllı ses modu ayarları bölümünde değiştiremediğim ayarlar var. Oyun modundan mı kaynaklı acaba?

Alıntıyı görüntüle
Bende otomatik görüntü parlaklık falan değiştiren şeyler pcde kapalı. Ama bunun şu daha iyi olur diye bir şeyi yok. O ayar açık hoşuna gidiyorsa öyle kullan. Ben sadece akşamları yerel karartmayı açıyorum o kadar.

Bende otomatik görüntü parlaklık falan değiştiren şeyler pcde kapalı. Ama bunun şu daha iyi olur diye bir şeyi yok. O ayar açık hoşuna gidiyorsa öyle kullan. Ben sadece akşamları yerel karartmayı açıyorum o kadar.
Hmm, anladım çok teşekkür ediyorum.
Bir de HDR oyun modunda açılmıyor mu hocam? Oyun HDR seçeneği de kilitli bende.
1749817831087.webp

Windows ayarlarından HDR aç ve oyuna gir. O şekilde o ayara müdahale edebiliyorsun. Monitör oyuna girdiğini anlıyor herhalde
Hmm, tamamdır çok teşekkür ediyorum.
Akıllı ses ayarları kısmı için ne düşünüyorsunuz? Sizde de aynı mı orası? Bir de son olarak mümkünse ayarlarınızı paylaşma ihtimaliniz var mıdır? Benim renkler biraz soluk oldu. Ayarların bir kısmını AMD yazılımı üzerinden yaptım.
]
1749818091301.webp

1749818158816.webp

1749818165063.webp

1749818172538.webp

Hmm, tamamdır çok teşekkür ediyorum.
Akıllı ses ayarları kısmı için ne düşünüyorsunuz? Sizde de aynı mı orası? Bir de son olarak mümkünse ayarlarınızı paylaşma ihtimaliniz var mıdır? Benim renkler biraz soluk oldu. Ayarların bir kısmını AMD yazılımı üzerinden yaptım.
]Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende Nvdia ekran kartı var. Oradaki ayarı hiç değiştirmeden monitör uzman ayarları kısmındaki renk seçeneğini 25den 32ye çektim. Renkler düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende akıllı ses kapalı galiba. Eve geçince ayarlarımı atarım

Standart veya daha hızlı olması lazım
Hocam selamlar iyi günler dilerim, bir sorum daha olacak kafama takıldı.
Bildiğiniz gibi monitörde ethernet girişi de var. Bende ethernet kasaya bağlı. Monitöre bağlasam internet kesintisi olur mu? Yani sadece monitörün işletim sistemi içerisine mi gelmiş oluyor internet, yoksa bilgisayarımda da kullanabilir miyim yine?

Hocam selamlar iyi günler dilerim, bir sorum daha olacak kafama takıldı.
Bildiğiniz gibi monitörde ethernet girişi de var. Bende ethernet kasaya bağlı. Monitöre bağlasam internet kesintisi olur mu? Yani sadece monitörün işletim sistemi içerisine mi gelmiş oluyor internet, yoksa bilgisayarımda da kullanabilir miyim yine?
Evet işletim sistemine geliyordu diye biliyorum yanlış olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,616
Üyeler
184,654
Son üye
sedat771
Geri