Neler Yeni

SAMSUNG Odyssey G7 32" Almayı Düşünüyorum

PunkiesT

80+ Bronze
Msi mpg ve mag artymıs serisi var. Ancak fiyat bandı daha 2 hafta öncesine samsung g7 ile aynıydı. Ancak ne yazık ki 17 bin TL bandına fırlamış. Hocam hayırlı olsun. Samsung iyidir. Hem detaylı yabancı kaynaklardan video ve makalelere bakarsanız bir çok modelin karşılaştırılmış olarak yüzdelerini bulabilirsiniz. Kendim de almak istediğim için konuyu biraz uzattım. Kusuruma bakmayın.
Mag ler 1080p ben 2K uyumlu Monitör arıyordum Mpg lerde 165 hz düşününce Samsung daha iyi seçenek gibi duruyor sağol teşekkür ederim umarım alabilirim :D

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Panel tipi VA, onun yerine ROG tercih edebilirsiniz FAST IPS modelini. Aynı özelliklerde TUF VG27AQZ modeli var 6100 lira bandında Pivot+IPS.

Mesaj otomatik birleştirildi:

VA panel de bakıyorsanız yine aynı bütçede ROG var, TUF'ta daha uyguna bulursunuz yine.

meDira

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Muhammed Demiraslan
Panel tipi VA, onun yerine ROG tercih edebilirsiniz FAST IPS modelini. Aynı özelliklerde TUF VG27AQZ modeli var 6100 lira bandında Pivot+IPS.

VA panel de bakıyorsanız yine aynı bütçede ROG var, TUF'ta daha uyguna bulursunuz yine.

Sanırım tercihi 32-34 o yüzden göz ardı edildi.

PunkiesT

80+ Bronze

Ips olan düz ekran ve arada 1000 tl fdaha fark var 32 inç civarı arıyorum şuan 29 inç var 60 hz . 27 den büyük monitör istiyorum uzanırken film izlemeyi oyun oynarken de daha kolay olsun kavisli olsun istiyorum iki şey yapacağım yani.

Sanırım tercihi 32-34 o yüzden göz ardı edildi.
Evet öyle biraz oldu inç olarak biraz büyük arıyorum ayrıca

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hazır 32'' modeli Amazon'da satılıyorken alın derim, bana kalırsa 10K bütçede alınabilecek en iyi 2K monitör bu.

PunkiesT

80+ Bronze
Hazır 32'' modeli Amazon'da satılıyorken alın derim, bana kalırsa 10K bütçede alınabilecek en iyi 2K monitör bu.
Ben de çok baktım bakalım kısmetse almayı düşünüyorum gene de sorayım dedim daha iyisi varmı diye.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Ips olan düz ekran ve arada 1000 TL fdaha fark var 32 inç civarı arıyorum şuan 29 inç var 60 hz . 27 den büyük monitör istiyorum uzanırken film izlemeyi oyun oynarken de daha kolay olsun kavisli olsun istiyorum iki şey yapacağım yani.

Evet öyle biraz oldu inç olarak biraz büyük arıyorum ayrıca

Benim gördüğüm kadarıyla genel olarak IPS ekranlar curved olmuyor. Varsa da bilmiyorum ama curved IPS görmedim yani. İnch açısından haklısınız hocam

PunkiesT

80+ Bronze
Benim gördüğüm kadarıyla genel olarak IPS ekranlar curved olmuyor. Varsa da bilmiyorum ama curved IPS görmedim yani. İnch açısından haklısınız hocam
Aynen görmedim bende VA paneller genelde öyle oluyor heralde daha o teknoloji gelmedi Va kötü sayılmaz yani hissettirmiyor diye biliyorum

PunkiesT

80+ Bronze
Hadi bakalım kısmet bugün sipariş ettim bakalım nasıl bir monitörmüş göreceğiz artık bakalım :D

Top Bottom