smmmhunter
80+
Çok tercih edilen bir monitör değil. Küçük bir kitleye hitap ediyor. Böyle bir ürün almayı düşünüyorsanız güzel indirim.
100 lira daha düşürmüşlerÇok tercih edilen bir monitör değil. Küçük bir kitleye hitap ediyor. Böyle bir ürün almayı düşünüyorsanız güzel indirim.
Alanı olmayınca normaldir. Böyle monitörler bana tuhaf geliyor fakat belki birinin işine yarar diye attım.100 lira daha düşürmüşler
Arada bir uğruyoruz.Hocam sizi buralarda görmek te varmış yaa
Dün n11 de 18.999 TL fiyattı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir arkadaş paylaşmıştı hattta100 lira daha düşürmüşler
Olabilir hocam. Buraya çok bakmıyorum.Dün n11 de 18.999 TL fiyattı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir arkadaş paylaşmıştı hattta
Yoo hayır hocam size yazmadım. sfdgdfgOlabilir hocam. Buraya çok bakmıyorum.
Ben aldım da trendyolun ve mediamarktın saçma sapan kargo olayı yüzünden iptal edeceğim yüksek ihtimal, çok can sıktı çünkü.Alanı olmayınca normaldir. Böyle monitörler bana tuhaf geliyor fakat belki birinin işine yarar diye attım.
18.999 a düşmedi, en son 19.999 a trendyola düştü.. Ondan dedim 100 lira daha düşmüşler diyeDün n11 de 18.999 TL fiyattı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir arkadaş paylaşmıştı hattta
Fiyat uygun değil mi ?