Kingston kullanıyorumHangi RAM markası daha iyidir? Bu iki RAM markasından kullanan varsa deneyimleri nasıl? Hangisi sorun çıkardı/çıkarmadı? Tavsiyeniz nedir?
Samsung al o zamanİkisi de aynı fiyat.
O zaman Samsung tercih edilebilir kanka ama linklermisin merak ettimİkisi de aynı fiyat.
Alacağım RAMlerin yenileri üretilmiyor zaten. N11'den alacaktım. Eski notebook için iş görsün Windows Bellek Tanılama Aracı ve Memtest86 ile taratınca sorun çıkmasın yeterli.O zaman Samsung tercih edilebilir kanka ama linklermisin merak ettim
N11den almamaya çalış orda sahte ram ve ssd olayı çok oluyor
Hynix bana göre hepsinden daha kaliteli zaten bu aldığın ramler takacağım cihazı kurtarmayacaktır çünkü ramler'den anladığım kadarıyla cihaz çok eksiAlacağım RAMlerin yenileri üretilmiyor zaten. N11'den alacaktım. Eski notebook için iş görsün Windows Bellek Tanılama Aracı ve Memtest86 ile taratınca sorun çıkmasın yeterli.
Ya da Hynix markası mı almalıyım?
Öyle, günlük işlerde biraz daha rahat çalışsın diye yükseltiyorum.Hynix bana göre hepsinden daha kaliteli zaten bu aldığın ramler takacağım cihazı kurtarmayacaktır çünkü ramler'den anladığım kadarıyla cihaz çok eksi
Anladım dediğim gibi hynix en mantıklısı olacaktır cihazın adı ne kanka ve içinde kaç GB ram var ?Öyle, günlük işlerde biraz daha rahat çalışsın diye yükseltiyorum.
LG A510 U.AE12T 2+2=4GB Hynix RAM var şu an.
Kitapçığında 1333 mhz desteklediği yazıyor. Evet 13 yıllık falan.Anladım kanka yapılabilir ama biliyorsun cihaz 1066mhz de çalışacak haberin olsun diye söylüyorum cihaz totalde 12 13 yaşına girmiş galiba
Kitapçığında 1333 mhz desteklediği yazıyor. Evet 13 yıllık falan.