Samsung S20 Alınır mı ?

A.Cann

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
8000
Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni katıldım hatam olursa mazur görün… Benim şuan kullandığım telefonum a50 telefonumu değiştirmek istiyorum. Ve sizce aklımdaki telefonu yani s20 yi almalı mıyım ?

Telefonda aradıklarım:
.Güzel bir kamera ( video önemli 4K vb )
.Uzun süreli şarj ömrü
.Depolama ( tahmini 128)

Bu özelliklere göre fiyatı da tuzlu olmayan s20 alsam beni uzun süre falan götürür mü ?
Samsung s20 mi s20 Fe mi fark var mı…. Ya da bütçeyi baya zorlayıp s21 mi ?

Bütçeyi 8000 girdim en en kötü 9000 olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerilerinizi dört gözle bekliyorum 🙏🏻

9000 TL'ye şarj ömrünü dert etmezsen İphone 12 mini en iyi telefon hem donanım olarak hem kamera olarak.

Bilen arkadaşlara 1 sorum daha var s20 Fe kamera hatası falan veriyor mu ? Bazı kullanıcılarda hata vermiş

Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni katıldım hatam olursa mazur görün… Benim şuan kullandığım telefonum a50 telefonumu değiştirmek istiyorum. Ve sizce aklımdaki telefonu yani s20 yi almalı mıyım ?

Telefonda aradıklarım:
.Güzel bir kamera ( video önemli 4K vb )
.Uzun süreli şarj ömrü
.Depolama ( tahmini 128)

Bu özelliklere göre fiyatı da tuzlu olmayan s20 alsam beni uzun süre falan götürür mü ?
Samsung s20 mi s20 Fe mi fark var mı…. Ya da bütçeyi baya zorlayıp s21 mi ?

Bütçeyi 8000 girdim en en kötü 9000 olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerilerinizi dört gözle bekliyorum 🙏🏻
Galaxy S21 almanızı tavsiye ederim. Ön kamera sizin için önemliyse S20 Fe sizi mutlu etmeyecektir. Önemli değilse alternatif olarak SD865 versiyonu olan Galaxy S20 FE (SM-G780G) alabilirsiniz. Exynos 990 lı s20 serisinden uzak durun.

Galaxy S21 almanızı tavsiye ederim. Ön kamera sizin için önemliyse S20 Fe sizi mutlu etmeyecektir. Önemli değilse alternatif olarak SD865 versiyonu olan Galaxy S20 FE (SM-G780G) alabilirsiniz. Exynos 990 lı s20 serisinden uzak durun.
S20 fe nin sd işlemcisi Türkiye de vardır demi ? Ben gidip canlı olarak alacağım mağazadan

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ
O fiyat bandında yurt dışı one plus 9 pro alırdım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri