Neler Yeni

Android Samsung S20 Fe alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
Ara sıra oyun oynayan biriyim ve genellikle fotoğraf çekmeyi seviyorum. Sizce alınır mı? İlk başta A73'ü düşünmüştüm ama S20 FE daha iyi gibi özellikle Snapdragon işlemcili olan modelini çok beğendim. Sizce alınır mı? Kronik bir sorunu var mı? Fotoğraf kalitesi nasıldır? Kullananların deneyimi nedir?

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır. Fotoğraf kalitesi için açtığım konuya bakabilirsin.
Hocam a73 te 108 MP yazıyorda kamerasında o daha iyidir dimi kamera olarak? Bufotoğrafların aynısını onunla çekseydiniz daha ayrıntılı olurdu görüntüler falan bence.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam a73 te 108 MP yazıyorda kamerasında o daha iyidir dimi kamera olarak? Bufotoğrafların aynısını onunla çekseydiniz daha ayrıntılı olurdu görüntüler falan bence.
MP daha iyi kamera demek değil. İşlemci, sensör önemli. S20 Fe'nin kamerası A73'den daha iyi.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Ara sıra oyun oynayan biriyim ve genellikle fotoğraf çekmeyi seviyorum. Sizce alınır mı? İlk başta A73'ü düşünmüştüm ama S20 FE daha iyi gibi özellikle Snapdragon işlemcili olan modelini çok beğendim. Sizce alınır mı? Kronik bir sorunu var mı? Fotoğraf kalitesi nasıldır? Kullananların deneyimi nedir?

Daha güncel olmasından dolayı A73 aldım. Tavsiye veremem ama A73 snapdragon işlemcili.

Ayrıca ilk zamzungum, Allah affetsin çin malından iyidir deyip aldık. Bitirdin bizi Sony, bunların eline düştük.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Alınır s20fe iyi telefon

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Alınır 6 aydır aktif olarak kullanıyorum oyun performansı olsun arayüz performansı olsun kamera performansı olsun çok memnunum tek eksi yanı ön kamerasının muadillerine göre güçsüz kalması ama kullanım açısından bir problem oluşturduğunu söyleyemem. Gayet akıcı bir telefon.

Top Bottom