Çözüldü✓ Samsung S20+ şarj çok hızlı bitiyor ve telefon kendi kendine kapanıyor

Reaksiyon skoru
6
Samsung s20+ telefonumu bu haziran ayı getmobilden almıştım kağıt üzerinde donanımı iyi olduğu için tercih ettim yenilenmiş olarak telefonu aldım fakat şarj konusunda telefon cidden çok hızlı şarj tüketiyor 3 saati zor çıkartıyor aynı zamanda kamera uygulamasına girip fotoğraf çekmeye çalışırken telefon kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor açılması için şarja takmam gerekiyor evdeyken bu bir sorun değil ama dışarıda iken bu çok ciddi bir sorun oluyor aynı zamanda da telefonum çok ısınıyor bu sorunlar bezdirdikten sonra internette araştırma yaptım ve bu sorunu yaşayan insanların olduğunu gördüm sizce bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım
Screenshot_20251129_174711_CPU-Z.webp
Screenshot_20251129_175429_CPU-Z.webp

Samsung s20+ telefonumu bu haziran ayı getmobilden almıştım kağıt üzerinde donanımı iyi olduğu için tercih ettim yenilenmiş olarak telefonu aldım fakat şarj konusunda telefon cidden çok hızlı şarj tüketiyor 3 saati zor çıkartıyor aynı zamanda kamera uygulamasına girip fotoğraf çekmeye çalışırken telefon kendi kendine kapanıyor ve açılmıyor açılması için şarja takmam gerekiyor evdeyken bu bir sorun değil ama dışarıda iken bu çok ciddi bir sorun oluyor aynı zamanda da telefonum çok ısınıyor bu sorunlar bezdirdikten sonra internette araştırma yaptım ve bu sorunu yaşayan insanların olduğunu gördüm sizce bu sorunu çözmek için ne yapmalıyımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bataryası ömrünü doldurmuştur hocam artık. Ya batarya değiştirmeniz lazım ya da telefon. Gerçi ne kadardır kullanıyorsunuz ya da kaç döngüde vs. bilmiyorum ama 3 saatler dolduğuna işaret ediyor ya da başka bir sorun var.

Bataryası ömrünü doldurmuştur hocam artık. Ya batarya değiştirmeniz lazım ya da telefon. Gerçi ne kadardır kullanıyorsunuz ya da kaç döngüde vs. bilmiyorum ama 3 saatler dolduğuna işaret ediyor ya da başka bir sorun var.
Telefonu aldıktan sonra bataryasını değiştirttim fakat sorun hala daha devam ediyor başka forumlardan baktığımda anakart ya da işlemci kaynaklı sorun olabilecdğini yazmışlar samsung un servisleri de sorunu düzeltemiyor

Telefonu aldıktan sonra bataryasını değiştirttim fakat sorun hala daha devam ediyor başka forumlardan baktığımda anakart ya da işlemci kaynaklı sorun olabilecdğini yazmışlar samsung un servisleri de sorunu düzeltemiyor
İşte yenilenmiş telefonlar hep sıkıntılı hocam ya. Memnun olan çok çok az. Bataryadan değilse dediğiniz gibi başka bir sorun vardır ama onun sebebini ve çözümünü bilmiyorum maalesef.

Geri