SuanMerhaba bu bütçe bandında en uygun ve güçlü telefon olarak bunu görüyorum. 2.nesil versiyonunu almayı düşünüyorum. Ama şarj konusundan korkuyorum. Telefon kullanımın hafta içi günde 3-5 saat arası oluyor. Hafta sonu ise 8 saate kadar çıkabiliyor. Gece yatmadan önce şarja takarım. NFC, Bluetooth,konum vb. Full kapalı kullansam ve wi-fi, 120hz ve karanlik mod full açık
Merhaba bu bütçe bandında en uygun ve güçlü telefon olarak bunu görüyorum. 2.nesil versiyonunu almayı düşünüyorum. Ama şarj konusundan korkuyorum. Telefon kullanımın hafta içi günde 3-5 saat arası oluyor. Hafta sonu ise 8 saate kadar çıkabiliyor. Gece yatmadan önce şarja takarım. NFC, Bluetooth,konum vb. Full kapalı kullansam ve wi-fi, 120hz ve karanlik mod full açık kullansam bana yeterli olur mu? Günde 2 saat oyun oynuyorum.(Brawl stars, Minecraft ve pubg)
Uygulama açılış hızları ve akıcılığı önemli benim için.
Kamera ise umrumda değil fotoğraf hiç çekmiyorum.
Telefonu 2028 yılına kadar kullanmayı düşünüyorum.
kullansam bana yeterli olur mu? Günde 2 saat oyun oynuyorum.(Brawl stars, Minecraft ve pubg)
2021de aldim bugun hala kullaniyorumMerhaba bu bütçe bandında en uygun ve güçlü telefon olarak bunu görüyorum. 2.nesil versiyonunu almayı düşünüyorum. Ama şarj konusundan korkuyorum. Telefon kullanımın hafta içi günde 3-5 saat arası oluyor. Hafta sonu ise 8 saate kadar çıkabiliyor. Gece yatmadan önce şarja takarım. NFC, Bluetooth,konum vb. Full kapalı kullansam ve wi-fi, 120hz ve karanlik mod full açık kullansam bana yeterli olur mu? Günde 2 saat oyun oynuyorum.(Brawl stars, Minecraft ve pubg)
Isınması benim için sorun değil kılıfla kullanirim. Zaten telefona maximum 30-60 dk arası bakiyorum.Suan
2021de aldim bugun hala kullaniyorum
Samsung olmasi tek avantaji diyebilirim
FE model oldugu icij guncellemeleri cok cok gec aliyor bildigum kadariyla android 15 desteklemiyor benim sikayetim isinmasi telefon youtube izlerken bile isiniyor oyunlarda ise resmen alev alicak duzeye geliyor benim tavsiyem samsung hayrani degilsen bu fiyatlara guzel bi xiamoi alabilirsin
Kanki telefona çok bakmıyorsan işlemci neden senin için bu kadar önemli? Isınan cihaz da çekilmiyor pekIsınması benim için sorun değil kılıfla kullanirim. Zaten telefona maximum 30-60 dk arası bakiyorum.
Birde şarji mesela 30 dk Instagram da gezinmeyle yüzde kaç düşüyor?
Xiaomi telefonlarda bu fiyata aynı seviyede işlemci olsaydı düşünürdüm.
Kasma donma var mı?2. nesil SD versiyonu var elimde daha yeni aldım sayılır Ocak'tan beri kullanıyorum.
Ekran süresi olarak OneUI 7 den sonra %86 kullanım ile 8 saat ekran süresi görebiliyorum (Wifi veya mobil veri açık karışık, konum açık, pil tasarrufu kapalı 60 hz) şekilde.
%100 pil kullanımında ise ortalama 9 saat ekran süresi alıyorum.
Pil konusunda kabul ediyorum adı çıkmış bir telefon ama ben aktif kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum bu konuda. Daha fazla merakınız varsa teknik açıdan yardımcı olmaya çalışırım.
Telefou alalı 1-2 ay oldu ve herhangi bir sorununu kasmasını falan asla görmedim oyunlarda. Batarya konusunda bende başta böyle yaklaşmıştım ama gayet yeterli geldi bana. İşlemcisi SD888 gerçekten mükemmel. Kamera tatmin edici düzeyde. f/p 10/10 ben çok memnunum bu fiyat bandında alınabilecek açık ara en iyi telefondurMerhaba bu bütçe bandında en uygun ve güçlü telefon olarak bunu görüyorum. 2.nesil versiyonunu almayı düşünüyorum. Ama şarj konusundan korkuyorum. Telefon kullanımın hafta içi günde 3-5 saat arası oluyor. Hafta sonu ise 8 saate kadar çıkabiliyor. Gece yatmadan önce şarja takarım. NFC, Bluetooth,konum vb. Full kapalı kullansam ve wi-fi, 120hz ve karanlik mod full açık kullansam bana yeterli olur mu? Günde 2 saat oyun oynuyorum.(Brawl stars, Minecraft ve pubg)
Oyunlarda şarjı ortalama gidiyorKasma donma var mı?
Uygulama açılışlari hızlı mi?
Yapay zeka özellikleri var mı? S24fe de olduğu gibi.
Oyun performansları nasıl ve oyunlarda şarjı ne kadar gidiyor?
Kanki telefona çok bakmıyorsan işlemci neden senin için bu kadar önemli? Isınan c
Çok teşekkürler.Telefou alalı 1-2 ay oldu ve herhangi bir sorununu kasmasını falan asla görmedim oyunlarda. Batarya konusunda bende başta böyle yaklaşmıştım ama gayet yeterli geldi bana. İşlemcisi SD888 gerçekten mükemmel. Kamera tatmin edici düzeyde. f/p 10/10 ben çok memnunum bu fiyat bandında alınabilecek açık ara en iyi telefondur
120HZ dynamic amoled 2x ekranı var ve gerçekten sosyal medyada uygulamalarda akıyor
mükemmel bir telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunlarda şarjı ortalama gidiyor
uygulama açılışları gerçekten hızlı
Yapay zeka özellikleri var
Kasma donma asla yok
Pubg 60 fps her modda akıcı dengeli hd falan filan ultra hdr de oynatıyor rahat
ayrıca android 15 ve 2 yıl android 4 yıl güvenlik güncellemesi var
Bir şey değil. Aklınızda bir soru varsa cevaplayabilirimÇok teşekkürler.
S22 yoğun kullanıyorum sadece aşırı ısınıyor ve şarjı ortalama yani. Acaba senin telefondamı bir sıkıntı vars21 fe değil ama yaklaşık 8 aydır s22 kullanıyorum senin gibi her şey kapalı kullanıyorum oyun bile oynamamama rağmen en fazla 3 saat ekran süresi alıyorum genelde. Ve artı olarak one ui 7 den sonra arayüzde donmalar kasmalar oluştu hiç memnun değilim telefondan s serisi telefon kasıyor. s21 fe 2. nesil içinde batarya konusunda iyi şeyler duymadım oyunda oynayacağınızı varsayarsak bence yeterli gelmez isteklerinize bence a55 iyi gider.
Kasma donma yok, uygulamalar rahat açılıyor, Yapay zeka konusunda sadece obje silgisi var diğerleri yok.Kasma donma var mı?
Uygulama açılışlari hızlı mi?
Yapay zeka özellikleri var mı? S24fe de olduğu gibi.
Oyun performansları nasıl ve oyunlarda şarjı ne kadar gidiyor?
2. Nesil olan alınır
Durumuna bağlıhocam 2. el alınır mı