Neler Yeni

Samsung s21 vs Xiaomi 11T

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Bütçe
11000
Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim kamera olarak batarya ömrü olarak kasmama olarak piyasa olarak bunlar benim için önemli he ben telefon satıp almıyorum ama hani çok da değer kaybetmesini istemiyorum bu 2 telefon arasında kaldım ikiside birbirinden iyi ama bana artı olarak 11t çünkü içeriği çok dolu artı 120w şarj çıkıyor bu beni daha çok kararsızlaştırıyor aradaki farkı vermeye değermi yoksa s21 mi alayim oyun arada sırada oynarım çok önem vermem ama amiral gemisi oldukları için iyidir diye düşünüyorum ses kaliteside önemli telefonun burada bunların yanı sıra bu telefonların alternatif olarak önericeğiniz bir model var yazarsanız çok iyi olur sizce hangisini tercih edeyim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Tam bütçen kaç?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim kamera olarak batarya ömrü olarak kasmama olarak piyasa olarak bunlar benim için önemli he ben telefon satıp almıyorum ama hani çok da değer kaybetmesini istemiyorum bu 2 telefon arasında kaldım ikiside birbirinden iyi ama bana artı olarak 11t çünkü içeriği çok dolu artı 120w şarj çıkıyor bu beni daha çok kararsızlaştırıyor aradaki farkı vermeye değermi yoksa s21 mi alayim oyun arada sırada oynarım çok önem vermem ama amiral gemisi oldukları için iyidir diye düşünüyorum ses kaliteside önemli telefonun burada bunların yanı sıra bu telefonların alternatif olarak önericeğiniz bir model var yazarsanız çok iyi olur sizce hangisini tercih edeyim.
Xiaomi kalitesiz cihaz yapıyor gibi geliyor. En iyi işlemciyi koyuyor ama artık nereden kıstıysa o işlemci tam güç çalışamıyor? Pil zaten 2 yılda ölüyor, kasmalar başlıyor vs.

Ben üst seviyede tercih etmezdim şahsen, alınacaksa orta seviyede alınmalı.

Samsung tarafında bütçe yeterse S22 serisine de bakabilirsin ama yetmezse S21 de üzmez diye düşünüyorum.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr
2.el temiz iPhone.

şahin doğan

80+ Platinum
11 bin bütçeye 128GB S21+ öneririm ama 12 bin tl ye çık 256GB S21+al.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam bütçen kaç?
10.700 lira daha fazla çıkamam hocam en son böyle belirledim çünkü yanında kulaklık alacağım ekstradan o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 bin bütçeye 128GB S21+ öneririm ama 12 bin TL ye çık 256GB S21+al.
Hocam 10 bine 128 s21 alabiliyorum.

2.el temiz iPhone.
Asla bir daha iphone almam.

Xiaomi kalitesiz cihaz yapıyor gibi geliyor. En iyi işlemciyi koyuyor ama artık nereden kıstıysa o işlemci tam güç çalışamıyor? Pil zaten 2 yılda ölüyor, kasmalar başlıyor vs.

Ben üst seviyede tercih etmezdim şahsen, alınacaksa orta seviyede alınmalı.

Samsung tarafında bütçe yeterse S22 serisine de bakabilirsin ama yetmezse S21 de üzmez diye düşünüyorum.
S21 bakıyordum zaten onda kesindim ama 11t aklıma girdi arada kaldım kutu içeriği süper 120w şerj görünce aklım gitti birde artık markalar kavisli telefon yapmıyormu.

İkinci el iPhone al derim android cihazlar genelde 2ila 3yıl götürür ama Apple 6yıl götürür
Elimde zaten 2020 128 gb se var onu satıp üstüne bir kaç bin lira ekleyeceğim birde ne kadara satarım kırmızı versiyonu var bende.

Arkadaşlar yanıt alabilirmiyim?

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam genelde s21 önerildi ve yazılım kötü olduğu söylendi kamerasıda aynı şekilde ama siz ne diyorsunuz.
11t pro, ois harici çok iyi cihaz. oyun harici S21+ daha iyi.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr
10.700 lira daha fazla çıkamam hocam en son böyle belirledim çünkü yanında kulaklık alacağım ekstradan o yüzden.

Hocam 10 bine 128 s21 alabiliyorum.

Asla bir daha iphone almam.

S21 bakıyordum zaten onda kesindim ama 11t aklıma girdi arada kaldım kutu içeriği süper 120w şerj görünce aklım gitti birde artık markalar kavisli telefon yapmıyormu.

Elimde zaten 2020 128 gb se var onu satıp üstüne bir kaç bin lira ekleyeceğim birde ne kadara satarım kırmızı versiyonu var bende.

Arkadaşlar yanıt alabilirmiyim?
iphone neden almıyorsunuz?

Top Bottom