Bataryası cidden kötü, işlemcinin ısınma durumu ortalama yani normalin biraz üstü denecek seviyede.Samsung s22 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?? Oyun performansı, Kamera performansı vb. nasıl sizce? Batarya ve ısınma problemi çokmu?
Kaç saat ekran süresi verir hem oyun oynayıp hem sosyal medyada gezinip günlük kullansamBataryası cidden kötü, işlemcinin ısınma durumu ortalama yani normalin biraz üstü denecek seviyede.
Oyun performansı iyi, kamera süper.
Oyunla beraber 4-5 saat arası.Kaç saat ekran süresi verir hem oyun oynayıp hem sosyal medyada gezinip günlük kullansam
S23 FE'ye bakmanızı öneririm.Samsung s22 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?? Oyun performansı, Kamera performansı vb. nasıl sizce? Batarya ve ısınma problemi çokmu?
max 42 derece diyorlar?çok fazla şikayet var 50derece üstüne çıkıyor hala S23FE bakabilirsin yerine
S22 Alınmazmı? sizce.S23 FE'ye bakmanızı öneririm.
Samsung öğrencilere özel indirim yapıyor + uygulamadan ilk kez alışveriş yaparken de 1000tl civarı indirim kazanıyorsunuz.
Çok fazlamı ısınıyor bataryası nasıl?f/p alınır bence
Herkes çok ısınıyor diyor?çoğu iphonednan iyi ısınmaz neden ısınsın
Çok az değilmi ekran süresi be.5-6 aylık s22 kullanıcısıyım. Ekran süresi olarak bir tık az kalıyor,4-4.30 saat civarı ekran süresi alıyor. Başka hiç bir problem yaşamadım,oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve kamera kullanıyorum. Hiç ısındığını hissetmedim. Orjinal şarj adaptörü ile kullanıyorum 50 dakika da full şarj oluyor. Diğer telefonları tecrübe etmediğim için kıyas yapamıyorum ama S22 iyi bir telefon.
Samsung members forumunda gördümmax 42 derece diyorlar?
Evet, bütçeniz varsa S23FE veya düz S23 bakın samsung tarafında S22 sıkıntılı adamlar optimize etmeye çalışmaktan kaç ay geç verdiler OneUI6.0'yı hatta verip geri çektiler direktÇok az değil mi ekran süresi be.