Neler Yeni

Samsung S22 alınır mı??

mhmt.ismt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet İsmet
Samsung s22 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?? Oyun performansı, Kamera performansı vb. nasıl sizce? Batarya ve ısınma problemi çokmu?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Samsung s22 almayı düşünüyorum sizce alınır mı?? Oyun performansı, Kamera performansı vb. nasıl sizce? Batarya ve ısınma problemi çokmu?
Bataryası cidden kötü, işlemcinin ısınma durumu ortalama yani normalin biraz üstü denecek seviyede.

Oyun performansı iyi, kamera süper.

mhmt.ismt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bataryası cidden kötü, işlemcinin ısınma durumu ortalama yani normalin biraz üstü denecek seviyede.

Oyun performansı iyi, kamera süper.
Kaç saat ekran süresi verir hem oyun oynayıp hem sosyal medyada gezinip günlük kullansam

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tech Lover
S23 FE'ye bakmanızı öneririm.

Samsung öğrencilere özel indirim yapıyor + uygulamadan ilk kez alışveriş yaparken de 1000tl civarı indirim kazanıyorsunuz.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
çok fazla şikayet var 50derece üstüne çıkıyor hala S23FE bakabilirsin yerine

mhmt.ismt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
f/p alınır bence

xspinoza

80+
5-6 aylık s22 kullanıcısıyım. Ekran süresi olarak bir tık az kalıyor,4-4.30 saat civarı ekran süresi alıyor. Başka hiç bir problem yaşamadım,oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve kamera kullanıyorum. Hiç ısındığını hissetmedim. Orjinal şarj adaptörü ile kullanıyorum 50 dakika da full şarj oluyor. Diğer telefonları tecrübe etmediğim için kıyas yapamıyorum ama S22 iyi bir telefon.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
çoğu iphonednan iyi ısınmaz neden ısınsın

mhmt.ismt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet İsmet
çoğu iphonednan iyi ısınmaz neden ısınsın
Herkes çok ısınıyor diyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

5-6 aylık s22 kullanıcısıyım. Ekran süresi olarak bir tık az kalıyor,4-4.30 saat civarı ekran süresi alıyor. Başka hiç bir problem yaşamadım,oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve kamera kullanıyorum. Hiç ısındığını hissetmedim. Orjinal şarj adaptörü ile kullanıyorum 50 dakika da full şarj oluyor. Diğer telefonları tecrübe etmediğim için kıyas yapamıyorum ama S22 iyi bir telefon.
Çok az değilmi ekran süresi be.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Top Bottom