Neler Yeni

Samsung S22 Ultra vs Iphone 14 Pro Max

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Dostlar merhaba,
Beklediğim bir para var 15-20 güne gelecek. Başlıkta yazan telefonlardan hangisini önerirsiniz? En iyisi hangisi? (Kamera konusunda hassasım) Iphone daha ağır basıyor gibi ama

şahin doğan

80+ Platinum
14 Pro Max

corp11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
kerim bağbak
İphonela karşılaştırılacak bi telefon yok ios mu android mi istiyosun ona karar ver

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,701
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Bu daha çok senin ios veya androidi seçmenle ilgili

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Iphone 14 pro max kamerada daha iyi ama o kadar paran varsa iphone 14 pro max al

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphonela karşılaştırılacak bi telefon yok ios mu android mi istiyosun ona karar ver
Ios da kullanırım önceden kullandım problem yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iphone 14 pro max kamerada daha iyi ama o kadar paran varsa iphone 14 pro max al
Para sorun olmayacak inşallah ondan sordum zaten. Youtubeda S22 Ultra kamerası daha iyi demişler ama karar veremedim

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
tabii ki de 14 pro Max s22 nin kamerası yetişemez bile
Karşılaştırmaları izlersen s22 ultra kamerası iphone u geçiyor ama sorun şu ki hem yatırım hem telefon olarak sadece bi kameradan ufak farklarla geçti diye samsung alınır mı orasını sen karar vericeksin ama bana da sorarsan iphone derim ios gerçekten çok stabil çalışıyor.
Dipnot : Şuan İphone 6s ve 7si bile çoğu yeni çıkan android ile yarışır durumda.

Mirlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Miraç
Dostlar merhaba,
Beklediğim bir para var 15-20 güne gelecek. Başlıkta yazan telefonlardan hangisini önerirsiniz? En iyisi hangisi? (Kamera konusunda hassasım) Iphone daha ağır basıyor gibi ama
agacım bildiğim kadarıyla ocak veya şubat gibi samsung s23 çıkacak bekle onu al istersen

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Samsung güncelleme konusunda sorunlu bir firma. Gerçi her ne kadar son zamanlarda 3 ana sürüm ve 2 yıl da güvenlik güncellemesi olmak üzere 5 yıl güncelleme alacak olsa da Apple, cihazlarını 5 ana sürüm güncellemesi ile ömrünü dolduruyor. Ondan sonra da 2 yıl kadar ( hatta bazen 4s modelinde olduğu gibi eğer sorun olursa daha da fazla) güvenlik güncellemesi veriyor. Tabi her güncelleme ile cihaz bir miktar yavaşlar apple’da.
S22 ultra üzmez, ancak işlemci anlamında samsung apple’ın yanına yaklaşamaz. Günlük hayatta anlayamayacağımız farklar olsa da iphone’un güncelleme döngüsü, donanımı, ikinci eldeki gücü, aksesuar çeşitliliği samsung ile kıyaslanırsa çok daha iyidir.
Sonuç olarak para sorun olmadığını da hesaba katarak 14 pro max, daha iyi bir tercih olacaktır.
Samsung alacaksanız, tercihiniz mutlaka 256 veya 512 olsun. Bu versiyonlarda ram 12 ye çıkıyor çünkü.

Son düzenleme:
Top Bottom