Golf 4 R32
80+ Silver
S21 fe 5g alabilirsiniz aslında.
Kayn hâla S22 diyor bende Ya S20 fe yada S21 fe onericektimS21 fe 5g alabilirsiniz aslında.
SnapDragon 865 olan S20 feydi herhalde o teledon hâla alınır gayet güzelS21 fe 5g alabilirsiniz aslında.
çok konuşuyon kankam steve jobs bile yaşasa bu kıyaslamada s22 alırdıKimseye Önermiyorm Sende önerme git bukadar seviyorsan al sana yeter ama başkasına yetmez ki yetmiyecek kamera ve ekran harici bence sende kıtlık var bu fiyata bu telefonu savınıyorsun O fiyata S22 alan hakiki enayidir benden demesi bence fanboylugu bırak ve biraz objektif düşün .d
Alsın Ben kullanmıyacagım .q kullananada hayırlı olsun ne diyelim geçmiş olsun eziyet olacaktır sadece.çok konuşuyon kankam steve jobs bile yaşasa bu kıyaslamada s22 alırdı
İphone 11 bi 4 sene rahat gider s22 de yani fanboyluğunuza kalmış bişey kamerası s22 nin daha iyi fakat kamera dışında herşeyi neredeyse aynı benim gözümde zaten bana bakılacak olursa telefon = alo desin yeterMerhaba, iyi akşamlar. Bu iki telefon arasında kaldım benim görüşüm S22 daha iyi ama sizlere danışmak istedim. iPhone 11 60hz ve LCD ekrana sahip ve 128gb fiyatına göre çok kötü. S22 128gb iPhone 11'den daha ucuz ve 120hz, Dynamic AMOLED 2X ekrana sahip. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bence S22.
iphone 11 ekran ve batarya harici bence güzelİphone 11 bi 4 sene rahat gider s22 de yani fanboyluğunuza kalmış bişey kamerası s22 nin daha iyi fakat kamera dışında herşeyi neredeyse aynı benim gözümde zaten bana bakılacak olursa telefon = alo desin yeter
2019 telefonunu 2023'te alırken başarılar kankam. 2 yıl sonra desteği de kesilecek zaten, LCD ekranla bakışırsınAlsın Ben kullanmıyacagım .q kullananada hayırlı olsun ne diyelim geçmiş olsun eziyet olacaktır sadece.
Ek olarak iPhone 11 250 dolar, S22 600 küsür.2019 telefonunu 2023'te alırken başarılar kankam. 2 yıl sonra desteği de kesilecek zaten, LCD ekranla bakışırsın
Ee S22'nin her şeyine bok atıp S21 FE önerecektim diyorsun, ne değişti. Birisiyle 4 saat ekran süresi alıyorsun diğeriyle 4,3. S21 FE'yi kendim de kullandım.Kayn hâla S22 diyor bende Ya S20 fe yada S21 fe onericektim
Mesaj otomatik birleştirildi:
SnapDragon 865 olan S20 feydi herhalde o teledon hâla alınır gayet güzel
Render için iphone.edit yapmıyorum,
Alıyorum demedimki zaten .d 2. Elde 10 12 bine alınılabilir Degerde kaybetmiyor zaten Android 1 yıl sonra 2 4 bin arası kayıp yaşayabiliyor modele gore2019 telefonunu 2023'te alırken başarılar kankam. 2 yıl sonra desteği de kesilecek zaten, LCD ekranla bakışırsın
bir telefonu alma amacın 2. el piyasasını düşünmek ise o telefon çöptürAlıyorum demedimki zaten .d 2. Elde 10 12 bine alınılabilir Degerde kaybetmiyor zaten Android 1 yıl sonra 2 4 bin arası kayıp yaşayabiliyor modele gore
2023 te 3700 mah batarya 3 4 saat ekran süresi ısınan işlemci ve küçük kasayla başarılar2019 telefonunu 2023'te alırken başarılar kankam. 2 yıl sonra desteği de kesilecek zaten, LCD ekranla bakışırsın
Al sat yapan birisi degilim ama haklısın bu konuda.bir telefonu alma amacın 2. el piyasasını düşünmek ise o telefon çöptür
bi insan durduk yere s22'sini satmaz, çünkü telefon ömrünü doldurana kadar kullanılabilecek bir cihaz. bu ömür iphone 11'de daha kısa, çünkü ömrü 2019'da başladı