TheworstD32132
80+ Bronze
Yurt dışı S23 ultra bul bence ,1 yıl kullan sonra server kayıdı yaptırırsın, vergiye boğulmuş cihaz alma.
sıkıntı oluyor mukaçak çime kaçak çimee
Telefon kapanır en fazlasıkıntı oluyor mu
hocam yapacak kişi tanıdığımız kişi ücret felanda almayacak sadece telefon alcaz eski zamanlarda s4 general mobile felan getirdi kullandık kapanmadı hiç ben halledecem dedi ama.Telefon kapanır en fazla
hocam yapacak kişi tanıdığımız kişi ücret felanda almayacak sadece telefon alcaz eski zamanlarda s4 general mobile felan getirdi kullandık kapanmadı hiç ben halledecem dedi ama.Hocam hiç bulaşmayın kaçak cihaza . Tavsiye etmiyom. Cihaza yazılım atarken anakarta zarar verdiler . Direnç vs bulaşmayın. Yapacaksanız belki server kayıt olabilir sadece.
Güveniyorsanız siz bilirsiniz tabihocam yapacak kişi tanıdığımız kişi ücret felanda almayacak sadece telefon alcaz eski zamanlarda s4 general mobile felan getirdi kullandık kapanmadı hiç ben halledecem dedi ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam yapacak kişi tanıdığımız kişi ücret felanda almayacak sadece telefon alcaz eski zamanlarda s4 general mobile felan getirdi kullandık kapanmadı hiç ben halledecem dedi ama.