Neler Yeni

Samsung S23 sarj soketinin su/yabanci cisim kacirma durumu

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hakan Keser
Suan sorun yok, sarji doldurdum ama sallarken o ses gelmeye devam ediyor. Su icinde kalirsa ve oksitlenme olursa telefon ciddi zarar gorebilir. Maddi zarar istemiyorum, zaten param az bu donemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayir düşürmedim . Banyoya girdim ayaklarimi yikamak icin, cebimdeydi o anda ama telefonun oldugu cep islanmadi, telefona da su gelmedi. Kontrol ettim cunku.

Kulagima yaklastirmadan da duyabiliyorum sesi, bu nedenle endise duyuyorum
Telefon çalışırken çok ısınıyor zaten içinde su falan kalamaz. İçim rahat olsun diyorsan pirince yatır beklet. Ses zaten her cihazda geliyor. O tıkırtı sesini düşünme.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Suan sorun yok, sarji doldurdum ama sallarken o ses gelmeye devam ediyor. Su icinde kalirsa ve oksitlenme olursa telefon ciddi zarar gorebilir. Maddi zarar istemiyorum, zaten param az bu donemde

Hayir düşürmedim . Banyoya girdim ayaklarimi yikamak icin, cebimdeydi o anda ama telefonun oldugu cep islanmadi, telefona da su gelmedi. Kontrol ettim cunku.

Kameradan gelip gelmediğine emin olun ,kameradansa sorun yok

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hakan Keser

Normal elinde tuttuğun mesafeden de çok rahat duyabilirsin zaten. Yine de rahat hissetmiyorsan servise vermekten başka çaren yok.

Kameradan gelip gelmediğine emin olun ,kameradansa sorun yok
Kameraya yakin yerde geliyor, sanirim herkesin bahsettigi o sensor

Normal elinde tuttuğun mesafeden de çok rahat duyabilirsin zaten. Yine de rahat hissetmiyorsan servise vermekten başka çaren yok.
Bir hafta falan herhangi bir sorun (kasma, kamera performansi vb) olmazsa kullanmaya devam edecegim

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Barış
Su korumasi yok suya dayanikli diye geciyor. Muhtemelen 1 damla kacti icine, bu nedenle calisiyor ama oksitlenme olur mu diye korkuyorum. Yurtta kaliyorum, servise versem telefonsuz kalacam
İp68 yok mu hocam o telefonda bende s20fe var cebimde unutup denize açıldım havuza felan da soktum sıkıntı yok

Top Bottom