Samsung S23 Telefon Nasıl?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

yooshi

80+
Reaksiyon skoru
6
Çoklu Konu, Spam
Arkadaşlar Samsung S23 almayı düşünüyorum ama son günlerde pil ve ısınma sorunu olduğu mesajlar karşıma çıkıyor sizce alınır mı?(Sosyal medya kullanıyorum,kameram iyi olsun,uzun vadeli ve pil ömrü iyi olsun,bazen oyun oynarım.)

Arkadaşlar Samsung S23 almayı düşünüyorum ama son günlerde pil ve ısınma sorunu olduğu mesajlar karşıma çıkıyor sizce alınır mı?(Sosyal medya kullanıyorum,kameram iyi olsun,uzun vadeli ve pil ömrü iyi olsun,bazen oyun oynarım.)
yurtdışı s24 daha iyi hemde ucuz

Kaç TL?

Bende kullanıyorum bazen duruk yere gereksiz ıınıyor ama oyun oynrken falan değil cebimdeyken ısınıyor burası 43 derece olduğu için de olabilir ondan emin değilim pek pili de 1 günü çıkarıyor

Bende kullanıyorum bazen duruk yere gereksiz ıınıyor ama oyun oynrken falan değil cebimdeyken ısınıyor burası 43 derece olduğu için de olabilir ondan emin değilim pek pili de 1 günü çıkarıyor
Nasıl telefon beğeniyomusun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almışken s23u alın. Güzel telefon.
Hem çok büyük ekran hem çok ağır düşünmüyorum ayrıca bütçemi aşıyor biraz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,431
Üyeler