Güzel cihaz ama almam, ikinci elde iphone yüzde 25-30 değer kaybederken samsung yüzde 50-55 değer kaybediyor samsungu daha çok seven biri olarak bu tip bi telefonu yakın zamanda alıcağım ve zorunlu olarak iphone 15 serisi bi model tercih ediceğim
Güzel cihaz ama almam, ikinci elde iphone yüzde 25-30 değer kaybederken samsung yüzde 50-55 değer kaybediyor samsungu daha çok seven biri olarak bu tip bi telefonu yakın zamanda alıcağım ve zorunlu olarak iphone 15 serisi bi model tercih ediceğim
Abartma arkadaşım abartma. Samsung kac defa aldım sattım. Öyle yuzde 50 55 diye bi değer kaybetme felan yok. Hele ki amiral gemisi serisiyse yine ve temizse yine o kadar düşmüyor fiyat. Düşüren de ölücüdür.
Abartma arkadaşım abartma. Samsung kac defa aldım sattım. Öyle yuzde 50 55 diye bi değer kaybetme felan yok. Hele ki amiral gemisi serisiyse yine ve temizse yine o kadar düşmüyor fiyat. Düşüren de ölücüdür.
dji osmo action 4. bu kamera şu an dünyanın en iyi çekim yapan aksiyon kamerası diyaframı harika. İyi kullanırsan film bile çekersin öyle diyeyim.
reels'lere bu kameradan çıkan videoları adobe ile en iyi bitrate çakıp en iyi codec'te çıktı alıyorum. drive'dan telefonuma kayıpsız indiriyorum. sonra instagrama atıyorum.
Kötü.
Zaten bu konuyu bilmeyen yok binlerce şikayet dolu. bu sadece samsungla da alakalı değil android cihazlarla yani android işletim sistemi ile alakalı. instagram android telefonları 2. plana atıyor. emsal apple telefondan atılan reelslerle net fark var. ufak bir inceleme sonucu zaten bu farka ulaşılabiliyor.
bunun için adobede keskinlik arttırsakta işe yaramıyor. bir çok teknik ayar denedim. maalesef olmuyor. android kullanıcılara instagram bey 2. plan kullanıcı gözüyle bakmaya devam ederse samsung'umu satıp apple alacağım maalesef.