Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S23 Ultra 256GB 45,499₺🔥🔥

GirayHan

80+ Platinum

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Güzel cihaz ama almam, ikinci elde iphone yüzde 25-30 değer kaybederken samsung yüzde 50-55 değer kaybediyor samsungu daha çok seven biri olarak bu tip bi telefonu yakın zamanda alıcağım ve zorunlu olarak iphone 15 serisi bi model tercih ediceğim
Çünki telefona bu paraları bi kere verdikten sonra küçük tutarlarla yenilemece

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer Murat KARACA
ne anlaşması hocam. yine kötü s23 var kuzende adam da atıyor çamur gibi reelsleri.
Sosyal medya anlaşması İkisinin de lansmanında belirtildi diye biliyorum. Özellikle S24U'yu Mendebur Lemur test ediyor, İphone'dan farksız diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
telefonlar niye bu kadar paha anlamıyorum. en canavar pc sistemler 20k. alasım var ama fiyatları görüp geri kapatıyorum.

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
Yurtdışı almak daha mantıklı, Samsung Türkiye'de tamir ettirebiliyorsunuz parasıyla bir şey olursa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
ismail pirinççi
Yurtdışı server kayıtlı hali 840$ civarına satılıyor 3-4 ay içinde s24 ultrada aynı seviyelere inecek s25 çıksında

LIONN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Kerem Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Sanat Teknoloji Tasarım
Güzel cihaz ama almam, ikinci elde iphone yüzde 25-30 değer kaybederken samsung yüzde 50-55 değer kaybediyor samsungu daha çok seven biri olarak bu tip bi telefonu yakın zamanda alıcağım ve zorunlu olarak iphone 15 serisi bi model tercih ediceğim
Abartma arkadaşım abartma. Samsung kac defa aldım sattım. Öyle yuzde 50 55 diye bi değer kaybetme felan yok. Hele ki amiral gemisi serisiyse yine ve temizse yine o kadar düşmüyor fiyat. Düşüren de ölücüdür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne anlaşması hocam. yine kötü s23 var kuzende adam da atıyor çamur gibi reelsleri.

Bugün çektiğim videoyu paylaştım s23 le öyle bir camurlaşma felan yok aslında 🤷🏻 orijinal videoya yakın

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
İnsta foto vs kalite düşürmüyor artık ne ise öyle atıyor. S23 ultra kullanıyorım

GirayHan

80+ Platinum
Abartma arkadaşım abartma. Samsung kac defa aldım sattım. Öyle yuzde 50 55 diye bi değer kaybetme felan yok. Hele ki amiral gemisi serisiyse yine ve temizse yine o kadar düşmüyor fiyat. Düşüren de ölücüdür.

Bugün çektiğim videoyu paylaştım s23 le öyle bir camurlaşma felan yok aslında 🤷🏻 orijinal videoya yakın
sana şöyle özetleyim.

dji osmo action 4. bu kamera şu an dünyanın en iyi çekim yapan aksiyon kamerası diyaframı harika. İyi kullanırsan film bile çekersin öyle diyeyim.

reels'lere bu kameradan çıkan videoları adobe ile en iyi bitrate çakıp en iyi codec'te çıktı alıyorum. drive'dan telefonuma kayıpsız indiriyorum. sonra instagrama atıyorum.

Kötü.

Zaten bu konuyu bilmeyen yok binlerce şikayet dolu. bu sadece samsungla da alakalı değil android cihazlarla yani android işletim sistemi ile alakalı. instagram android telefonları 2. plana atıyor. emsal apple telefondan atılan reelslerle net fark var. ufak bir inceleme sonucu zaten bu farka ulaşılabiliyor.

bunun için adobede keskinlik arttırsakta işe yaramıyor. bir çok teknik ayar denedim. maalesef olmuyor. android kullanıcılara instagram bey 2. plan kullanıcı gözüyle bakmaya devam ederse samsung'umu satıp apple alacağım maalesef.

Son düzenleme:

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
978
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
En canavar pc 20 mi? Dayı sen gta 5 falan mi oynuyon? Hem pc ne alaka ki?

Yurtdışı almak daha mantıklı, Samsung Türkiye'de tamir ettirebiliyorsunuz parasıyla bir şey olursa.
Nerden güvenip alacağız? Fiyat farki nedir bu modelde?

İnsta foto vs kalite düşürmüyor artık ne ise öyle atıyor. S23 ultra kullanıyorım
Yanlış bilgi

Top Bottom