Neler Yeni

Samsung S23 Ultra Batarya değişimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
Samsung s23 ultra cihazım var şarjı hızlı bitiyor garantisi devam ediyor garanti ücretsiz batarya değişimi yapıyor mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

Shourd

80+ Gold
Samsung s23 ultra cihazım var şarjı hızlı bitiyor garantisi devam ediyor garanti ücretsiz batarya değişimi yapıyor mu ? Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
bence hiç buraya sorma müşteri hizmetlerini ara taleplerini belirt kesin bilgi al

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Merhaba bro benim cihaz yurtdışıydı ekranı kırdım servisi aradım ücretli değişim yaparız dediler hemde telefoncuların verdiği fiyatın yarı fiyatına yaptılar. Ayrıca bataryayıda bedava değiştirmişler servis tutanağında yazıyordu.

Servis ile görüş aniden kapanıyor sıfırladım falan düzelmedi de onlar zaten problem görürse değiştirir

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Burak
Sorun varsa ucretsiz degisim yapiliyor yaziyor sitesinde fakat servisler bunu ne kadar uygular bilemem.

1735508037944.png

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Şu ana kadar s7 ve note 10 plus cihazlarını uzun süre kullandım iki cihazda da garanti bitimine bir-iki ay kala servise hızlı şarj bitmesi %10 un altında iken bir anda kapanma şikayeti ile cihazımı teslim ettim aynı gün iki cihazda da ücretsiz batarya değişimi yapıldı, eğer istanbuldaysan ümraniyede samsung danıştek yetkili servisinden ben memnun kaldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Batuhan Karataş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu ana kadar s7 ve note 10 plus cihazlarını uzun süre kullandım iki cihazda da garanti bitimine bir-iki ay kala servise hızlı şarj bitmesi %10 un altında iken bir anda kapanma şikayeti ile cihazımı teslim ettim aynı gün iki cihazda da ücretsiz batarya değişimi yapıldı, eğer istanbuldaysan ümraniyede samsung danıştek yetkili servisinden ben memnun kaldım.
tesekkurler antalyada yasiyorum, bugun cihazimi teslim ettim 40 dakika sonra onarildi dendi teslim aldim degisim yapmislar. samsung cok iyi bu konuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,753
Üyeler
164,186
Son üye
notonur
Top Bottom