Neler Yeni

Samsung S23FE Alınır Mı?

Rs.YnsV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
NP1 o bütçelerin cihazı değil.

Özel bir kamera beklentin yoksa:
Hocam Gt2 Düşündüm Ama Kronik Isınma Sorunlu Bir İşlemci Kullandığı İçin Kendinden Soğuttu Pocoyuda Düşündüm Ama Çoğu Kişi Arayüzünde Sıkıntılar Olacağını Söylüyorlar

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam Gt2 Düşündüm Ama Kronik Isınma Sorunlu Bir İşlemci Kullandığı İçin Kendinden Soğuttu Pocoyuda Düşündüm Ama Çoğu Kişi Arayüzünde Sıkıntılar Olacağını Söylüyorlar
Attığım telefonların hepsi iyi bütçen varsa kamera beklentin varsa ve s23fe den emin değilsen GT 2 pro al geç kutudan kılıf ve 65w adaptör çıkıyor. Yoksa X6 pro veya GT 2 al kamera için GT 2 güç ve performans+güncelleme için poco. Arayüz konusunda sıkıntı yok. Kendim de GT 2 kullanıyorum bu arada. Mobil veri + full parlaklık dışında ısındığını görmedim normal kullanımda

Rs.YnsV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
Attığım telefonların hepsi iyi bütçen varsa kamera beklentin varsa ve s23fe den emin değilsen GT 2 pro al geç kutudan kılıf ve 65w adaptör çıkıyor. Yoksa X6 pro veya GT 2 al kamera için GT 2 güç ve performans+güncelleme için poco. Arayüz konusunda sıkıntı yok. Kendim de GT 2 kullanıyorum bu arada. Mobil veri + full parlaklık dışında ısındığını görmedim normal kullanımda
Öyleyse Bakacağım Hocam Çok Sağolun

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Valla pek bilgim yok ama genelde s23 oneriyolar yotube videolarına baktığımda o şekilde kulanicilarida memnun bende almayı düşünmüyor değilim çok kafama yatıyor ama bende m51 7000mah lik telefon var s serisi pilleri biraz düşük kaliyor sadece ordan endişeliyim çabuk bitermi diye

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bende o bütçelerde cihaz arıyorum x6 pro almayı düşünüyorum yukarda o aklımdan geçti almadım dedin neden
Xiaomi'ye güvenmiyorum. Kaliteli bir şey aradığım için almadım. İsterse dünyanın en iyisi olsun, Xiaomi alırken 1000 defa düşünürüm. (Sevmiyorum)

Son düzenleme:

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Cp.yns34 hocam S23FE'nin ortalama üstü bir kamerası var. Güzel fotoğraflar çekiyor. Geceleyin de eh işte. İyi sayılabilir. Kamerası Dxomark'tan 127 puan almış. Düz S23 de 133 puan almış. Arada 6 puanlık fark var. Kamera ile işin varsa S23FE alabilirsin.

Rs.YnsV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
@Cp.yns34 hocam S23FE'nin ortalama üstü bir kamerası var. Güzel fotoğraflar çekiyor. Geceleyin de eh işte. İyi sayılabilir. Kamerası Dxomark'tan 127 puan almış. Düz S23 de 133 puan almış. Arada 6 puanlık fark var. Kamera ile işin varsa S23FE alabilirsin.
Yok Hocam Ya Kamerayla Gram İşim Yok Şimdi İse Poco X6 Pro İle Nothing Phone 1 Arasında Kararsızım..

Yunus

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,728
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Yok Hocam Ya Kamerayla Gram İşim Yok Şimdi İse Poco X6 Pro İle Nothing Phone 1 Arasında Kararsızım..
O zaman x6 pro yapış ama poco geçmiş modellerinde olan anakart arızalarıyla ünlü bunda da düzeltildi diye duydum ama belli olmaz

Rs.YnsV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
O zaman x6 pro yapış ama poco geçmiş modellerinde olan anakart arızalarıyla ünlü bunda da düzeltildi diye duydum ama belli olmaz
bir şey Olmaz Ya Arayüzü Sıkıntı Olmasın Yeter güzel telefon

Yunus

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,728
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
bir şey Olmaz Ya Arayüzü Sıkıntı Olmasın Yeter güzel telefon
Hyperos a geçicek diye biliyorum iphone arayüzünün aynısı
Hayırlı olsun o zaman inş sıkıntı çıkmaz

Rs.YnsV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
Hyperos a geçicek diye biliyorum iphone arayüzünün aynısı
Hayırlı olsun o zaman inş sıkıntı çıkmaz
İnşallah Agam Eyvallah Çok Sağol Aynen HyperOs İle Geliyormuş

Rs.YnsV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yunus
Gt2 Pro Alıcam Geçicem Bende Ya Çok Güzel Telefon Poco Ve Xiaomiye Redmiye Falan Güvenemiyorum Arayüzünden Dolayı Realme Gt2 Pro alır Geçerim Mis Gibi Telefon Daha Ne Olsun Ki

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gt2 Pro Alıcam Geçicem Bende Ya Çok Güzel Telefon Poco Ve Xiaomiye Redmiye Falan Güvenemiyorum Arayüzünden Dolayı Realme Gt2 Pro alır Geçerim Mis Gibi Telefon Daha Ne Olsun Ki
Kamera ile gram işin yoksa x6 pro daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,116
Üyeler
165,766
Son üye
aybars94
Top Bottom