Nesi güncel 2 aya yenisi çıkıyor fiyatının düşmesi çok normal değil mi?40 bin tl değil miydi bu? Bunu 40 35 gibi alanlara üzüldüm gerçekten. Düşünsene o kadar emek harcıyorsun para kazanıyorsun sonra aldığındada sürekli fiyatı düsüyor. Samsung almaktan beni bir kere daha alıkoydu bu olay. Şahsen ben ciddi bir düşüş görsem telefonumda üzülürdüm güncel bir cihaz nasıl böyle değer kaybetti diye.
S10 ve s23 deneyimlerim s10 un ekrani bariz daha güzel görüntü sunuyor . 550ppi qhd+ mükemmel bir ekranı var.ne alaka hocam megapiksel hesabı gibi çözünürlük hesabı yapmışsın. aynı mantıkla s10la s24 ultranın ekranı aşağı yukarı aynı oluyor
Geçilir kesinlikle.iphone 12 den geçilir mi ? telefonu 2. elde 20-22bine okuturum diye düşünüyorum.
Maalesef. Ben S24+ aldıktan 6-7 ay sonra 10K fiyatı düşmüş.Samsung'un fiyat politikası böyle. Telefonlarını ilk başta pahalı fiyattan çıkartır sonradan çok F/P hale getirir.
Samsung S24+'da çok güzel telefon bazen öneri konularında öneriyorum ama arada 7 bin TL fiyat farkı var. Bütçesi yeten varsa Samsung S24+ alabilir ama bütçesi 30 bin TL civarında olanlar için Samsung S24 en iyi seçenek.