332merek
80+ Bronze
Doğrudur belkiDostum ne gerilemesi allah aşkına 1.5 hafta önce hepsiburada 24700 tl ye satıldı s23 az fiyat takibi yap
Doğrudur belkiDostum ne gerilemesi allah aşkına 1.5 hafta önce hepsiburada 24700 tl ye satıldı s23 az fiyat takibi yap
15 pro düşünüyordum ama 16yı beklemek istedim para da oradan arttı aslında.Tamam alabilirsin, iphone 15 rakibi bu arada 13 değil
Evet önceden çok iyi fiyatlara iniyordu bende az sıcak fırsatlar konusu açmamıştım. Ancak şu anki fiyatının hali malesef böyle. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-s23-256gb.html Anlayacağın Samsung S24 şu anki Samsung S23' ün fiyatına gerilemiş resmen.Dostum ne gerilemesi allah aşkına 1.5 hafta önce hepsiburada 24700 tl ye satıldı s23 az fiyat takibi yap
Senin tercihin15 pro düşünüyordum ama 16yı beklemek istedim para da oradan arttı aslında.
S24 ultra veya plus modellerine de baktım ultranın aşırı rahatsız edici tasarımı vardı, plus ise cayır cayır ısınan bir işlemcisi olduğundan vazgeçtim.
Yani 2. telefon içinde bukadar para verilmez bence. Samsung A55 Samsung S23 FE gibi cihazlarda fazlasıyla yeterli olacaktır.Yok o kadar zengin değilim, aktif olarak ip 13 kullanıyorum yakın telefonlar yani. Play storeda olup app storeda olmayan uygulamalara çok işim düşüyor + iphone dışı cihazlara dosya göndermek için samsungun herkese açık quick share özelliğini seviyorum.
iPhone alırken o hatayı yaptım. 15 pro düşünürken idarelik 13e kadar geriledim şuan canım sıkılıyor biraz. Almışken en iyisi olsun istiyorumYani 2. telefon içinde bukadar para verilmez bence. Samsung A55 Samsung S23 FE gibi cihazlarda fazlasıyla yeterli olacaktır.
Renk fantezin var herhalde ?Alıntıyı görüntüle
Android hevesim yine baltalandı
Sayılır artık kılıfla idare ederiz yeter ki güzel fiyata alalımRenk fantezin var herhalde ?