Geçilir tabii kis20fe'den geçilir mi
Exynos 2400 ile birlikte ısınma sorununu çözdüler. Ve Exynos 2400, Samsung S23' te olan Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisine göre çok daha güçlü.İsteyen istediği kadar markayı sevebilir/savunabilir ama benim Exynos işlemcili bir telefona bu parayı vermem için deli olmam lazım.
Alınır tabii ki.Alınır mı?
Kamerası filan efsane ötesi bir telefon deneyimleme imkanım oldu tek kelimeyle müthiş ama para yok maalesefSamsung S24 promosyon kodu ile 31899 TL'e iniyor. Neredeyse Samsung S23 fiyatında. Çok iyi.
geçilir ben biraz daha kullanmayı düşünüyorums20fe'den geçilir mi
Geçilir çok iyi fiyat.garantisi bitmiş sıfır gibi pil saglıgı %84 12 ile takas kampanyasına girince 23250 telefona teklif veriyor üzerine 8650tl verip s24 almış oluyorum ne dersiniz ? iphoneda pil enfazla bir sene daha idare eder sonra 1-2k pil masrafı çıkarır başıma fakat samsungların 2.el piyasası korkutuyor ondan kararsız kaldım alıp telefonu 1 yıl sonra yarı fiyatına satmak istemiyorum
Hocam o takas sayfasını bulamadım link atabilir misin sana zahmetgarantisi bitmiş sıfır gibi pil saglıgı %84 12 ile takas kampanyasına girince 23250 telefona teklif veriyor üzerine 8650tl verip s24 almış oluyorum ne dersiniz ? iphoneda pil enfazla bir sene daha idare eder sonra 1-2k pil masrafı çıkarır başıma fakat samsungların 2.el piyasası korkutuyor ondan kararsız kaldım alıp telefonu 1 yıl sonra yarı fiyatına satmak istemiyorum
23250 veriyorlar takas desteği s24 için 5k oldu sana 28250garantisi bitmiş sıfır gibi pil saglıgı %84 12 ile takas kampanyasına girince 23250 telefona teklif veriyor üzerine 8650tl verip s24 almış oluyorum ne dersiniz ? iphoneda pil enfazla bir sene daha idare eder sonra 1-2k pil masrafı çıkarır başıma fakat samsungların 2.el piyasası korkutuyor ondan kararsız kaldım alıp telefonu 1 yıl sonra yarı fiyatına satmak istemiyorum
Hocam o takas sayfasını bulamadım link atabilir misin sana zahmet