Güzel fiyat,telefon zaten harika, ihtiyacı olan değerlendirebilir
taksit seçeneklerini göremedim bu arada var mı?
Uygulamayı yükleyince görünüyor galiba ama emin değilimtaksit seçeneklerini göremedim bu arada var mı?
Uygulamayı yükleyince görünüyor galiba ama emin değilim
Nasıl memnunmusun kamera olarak gece özellikleAktif kullanıyorum varsa sorusu olan cevaplayayım.
Uygulamasini indirip yine bı bakın isterseniz vardır belkiTaksit yok galiba
gece modunda iyi çekiyor, arka kameranın 1 lensi iyi diğer 2sini sevmedim. ön kamera foto çekimde kötü, görüntülü aramada iyi gibi. Memnunum 1.5 2 gün gidiyor sarjı siyah kılıfla kullan ve karanlık temada kullan kenarları belli olmuyo ama açık modda kullanırsan kenarları çok göze çarpıyoTaksit yok galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl memnunmusun kamera olarak gece özellikle
Eyvallah sipariş geçeceğim şimdi honor x9a cihazım var memnunum 1 yıllı da bunu abime vereceğim eski xiaomi kullanıyor ben kamerası iyi bir telefon arıyorum hem güncelleme hem işlemcinin gücü hem kamera olarak bu fiyata rakibi yok gibi şimdi sipariş geçeceği 2 kılıf ön ve arka koruyucu sarj aleti total 24500 a geliyorgece modunda iyi çekiyor, arka kameranın 1 lensi iyi diğer 2sini sevmedim. ön kamera foto çekimde kötü, görüntülü aramada iyi gibi. Memnunum 1.5 2 gün gidiyor sarjı siyah kılıfla kullan ve karanlık temada kullan kenarları belli olmuyo ama açık modda kullanırsan kenarları çok göze çarpıyo
uygulamadan da kontrol ettim şimdi taksit yokmuş. iyi fiyat, alacaktım normalde ama tek seferde verecek param yokUygulamasini indirip yine bı bakın isterseniz vardır belki
Geçmiş olsun hocam, paranız olunca denk gelirsiniz umarım bu tarz bı fırsatauygulamadan da kontrol ettim şimdi taksit yokmuş. iyi fiyat, alacaktım normalde ama tek seferde verecek param yok