Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 FE 256 GB 25.999 TL

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Emirhan
biliyorum, 128 ile aradaki 3,5k farkın değmeyeceğini söylüyorum, ayrıca 256 olanda zaten bu fiyatlarda satılıyor ve evet yine pahalı bu cihaz için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu söyledik diye forumda barındırılmayacaksak buyursunlar, fikir beyan ediyoruz diye saçma sapan emoji atılmasına gerek yok, ayrıca sürekli takip ettiğim cihazın hangisi 128 hangisi 256 farkında olmayacak mıyım? aradaki 3,5k farka değmez ve 256 için yine pahalı fiyat, zaten bu fiyatlara yada daha altına satılıyor sıcak fırsata konu açılacak bir fiyat yok ortada.
Başta böyle dememiştin, şimdi buna çevirdin ama hadi öyle olsun.
Aynen aradaki fark değmez!
SD kart girişi yok ve çok güzel kameraya sahip, biraz fotoğraf ve video çeksen anında dolacak zaten, sonra ne yapacaklar acaba 128 GB kullanıcıları? USB Belleklerle falan mı uğraşacaklar, arşiv yaparlar artık!

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Ahmet Hakan
Başta böyle dememiştin, şimdi buna çevirdin ama hadi öyle olsun.
Aynen aradaki fark değmez!
SD kart girişi yok ve çok güzel kameraya sahip, biraz fotoğraf ve video çeksen anında dolacak zaten, sonra ne yapacaklar acaba 128 GB kullanıcıları? USB Belleklerle falan mı uğraşacaklar, arşiv yaparlar artık!
Onu da geçtim UFS 4.0 faktörü ve 7 yıl güncelleme alacak olması. Bütçesi yeten 256 GB tercih etmeli.

Tek kelime yazdım "pahalı" yanlış olduğunu düşünüyorlarsa gelip yazabilirler, tabi ki yazamıyorlar çünkü burada herhangi bir konuda tartışabilmek yada konuşabilmek için ne özgüvenleri ne bilgi birikimleri ne araştırmaları ne de cesaretleri var. Çocuk denilecek yaşta olduklarını varsayarak aldığım ceza puanıyla birlikte kendimce konuyu kapatıyorum.
andaval diye ben yazdım zaten:kekw::kekw::kekw:

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Tekemen
Teknolojik alet amazon dışı alınmaz aga kargoda başına bir şey gelir uğraş dur ucuz aldım diye paran cop olur çünkü iade olanagin sıfıra yakın. 1-2k daha fazla ver en azından kafan rahat olur

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Emir
Teknolojik alet amazon dışı alınmaz aga kargoda başına bir şey gelir uğraş dur ucuz aldım diye paran cop olur çünkü iade olanagin sıfıra yakın. 1-2k daha fazla ver en azından kafan rahat olur
Amazon ve hb

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Tekemen
Aynen hbde iyi sayılır telefonu ordan almistim ama amazon varken fiyat farkına değip verilir. N11 ve trendyol asla teknolojik ürün alınmaz genelde de en ucuz ürünler burda oluyor çünkü iadesi yok diye ucuza satiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,405
Üyeler
172,090
Son üye
naber911
Top Bottom