❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 23.299TL

evet az gidiyor maalesef samsungların genelinde pil problemi mevcut. ekran süresini arttırmak için yok ekran hz sini düşür yok performans profilini düşür yok kullanılmayan uygulamaları uyku moduna al. 6 sene p20 pro kullandım hiç böyle işlemler ile uğraşmıyordum. samsung aldım pişman oldum birde üstüne adamlar 7 ay önce çıkmış telefona güncelleme veremiyor ha birde 22 bin lik telefonu 32 bine satmaları telefonun ciddi bir düşü yaşaması da cabası.
Neden genelleme yapıyorsunuz ki ?

Sitede 9 aya varan taksit imkanı yazıyor. Bu ürün için olması ne kadar muhtemel acaba 😅😅

Bu fiyata pek fazla alternatif olduğunu sanmıyorum.

orası doğru maalesef TR şartlarında YD almadıktan sonra böyle dandik FE serilerine muhtaç oluyoruz. bir telefonada 50 bin vermek bana akıl karı gelmiyor. zaten samsung reyiz 1 seneye kalmaz yavaşlatıyor güncellemelerde gelen yeni özellikleri vermiyor kısıyor birde sana 50 60 binde kakaladığı telefonu 6 ayda 20 bin aşağısına satıyor keriz durumuna düşüyorsun. tek iyi yanı servis ağının gelişmiş olması.

Dün aldım iPhone 11 den geçtim çağ atlamış gibiyim ama alışamadım tam olarak. Watch 7 + S24 Fe 256 + orijinal kılıf + ekran koruyucu + şarj aleti mediamarktta 31k tuttu sizce iyi mi??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel fiyat mağazada geçerlimi bu fiyat
Geçerli dün aldım

Dün aldım iPhone 11 den geçtim çağ atlamış gibiyim ama alışamadım tam olarak. Watch 7 + S24 Fe 256 + orijinal kılıf + ekran koruyucu + şarj aleti mediamarktta 31k tuttu sizce iyi mi??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçerli dün aldım
Sadece telefonu hepsiburada dan 26300 e aldım gayet iyiye almışsın dostum

genelleme yapıyorum çünkü söylediklerim doğru. samsung forumlarına bir göz atın ultra dan tutun a serisine bi telefon iyi performans veriyo 2 telefon kötü performans veriyor.
Yaklaşık 7-8 aydir s23 kullanmasam tamam dicemde yani diyemiyorum bundan önceden m51 vardi 3 sene falan kullandım babama verdim hala taş gibi telefon :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,721
Üyeler
174,229
Son üye
hellospontos
Geri