verctoisgonnaback
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat belirtmemişim. S24 anlık olarak 29.500₺, iPhone 13 33.600₺Aynı fiyatta 13 alırdım, S24 daha ucuzsa alınabilir.
Fiyat belirtmemişim. S24 anlık olarak 29.500₺, iPhone 13 33.600₺Aynı fiyatta 13 alırdım, S24 daha ucuzsa alınabilir.
Bilinçsiz tüketicilik işte, ne aldığını bilmemek en büyük etken markaya bakıp alınca öyle oluyor.Doğrudur hocam yalan yok satış sitelerindeki yorumlar övgülerden ve kameradan geçilmiyor doğru düzgün değerlendirme yapan görmediğim için foruma başvuruyorum.
S24 alınabilir.Fiyat belirtmemişim. S24 anlık olarak 29.500₺, iPhone 13 33.600₺
İOS'tan Android'e geçtiğinizde alışamadığınız şeyler nelerdir?S24 alınabilir.
S23 kullandım alışamadım 15 aldım ben de. İOS geçmişin varsa baya zor gelir bilgin olsun.
40 50 yaşında değilseniz kimseye zor gelmez.S24 alınabilir.
S23 kullandım alışamadım 15 aldım ben de. İOS geçmişin varsa baya zor gelir bilgin olsun.
Hiçbir şeyine alışamadım İOS yazılımı çok başka boyut.İOS'tan Android'e geçtiğinizde alışamadığınız şeyler nelerdir?
O işler öyle olmuyor maalesef.40 50 yaşında değilseniz kimseye zor gelmez.
Biraz merakınız varsa 1 günde alışırsıniz.
Bilmeyenlerin gözünü korkutmayin hocam.
Android'e nazaran İOS'un sağladığı imkanlardan biraz bahseder misiniz?Hiçbir şeyine alışamadım İOS yazılımı çok başka boyut.
Uygulamasından tut arayüzüne her konuda çok daha iyi.
Samsung ve Xiaomi de kullandım yakın zamanda kalite farkı çok bariz.
Samsung nispeten daha iyi xiaomiye göre ama hiçbiri bir apple etmez.
Kullanıcıysa s24Dostlar iki telefonu da inceledim ve ikisinin de belli başlı beni kendilerine çeken yönleri var.
S24 120hz ekran ve güncel bir telefon olmasıyla beni kendisine çekiyor ancak olumsuz pil yorumları ve büyük, köşeli tasarımından dolayı biraz da kendisinden uzaklaştım.
iPhone 13 gizlilik, kolay kullanım, zamanına göre güncel ve küçük boyutlu olması ile beni kendine çekti.
Sizce hangisini seçmeliyim? Tavsiye ve eleştirilerinize açığım.
Not: Herhangi bir fanboyluk durumu vs. yok. Sadece görüşlerimi belirtip sizlerden yardım istiyorum. İki markayı da zamanında kullandım ( iPhone 5s ve 4s, Samsung A7 ve J7 Pro) ve aktif olarak Samsung kullandığım için bir değişiklik yapmayı düşünüyorum.
Benim de yanlış bilip üstte yanlış şekilde belirttiğim bir şey olduysa düzeltirseniz sevinirim.
S24Dostlar iki telefonu da inceledim ve ikisinin de belli başlı beni kendilerine çeken yönleri var.
S24 120hz ekran ve güncel bir telefon olmasıyla beni kendisine çekiyor ancak olumsuz pil yorumları ve büyük, köşeli tasarımından dolayı biraz da kendisinden uzaklaştım.
iPhone 13 gizlilik, kolay kullanım, zamanına göre güncel ve küçük boyutlu olması ile beni kendine çekti.
Sizce hangisini seçmeliyim? Tavsiye ve eleştirilerinize açığım.
Not: Herhangi bir fanboyluk durumu vs. yok. Sadece görüşlerimi belirtip sizlerden yardım istiyorum. İki markayı da zamanında kullandım ( iPhone 5s ve 4s, Samsung A7 ve J7 Pro) ve aktif olarak Samsung kullandığım için bir değişiklik yapmayı düşünüyorum.
Benim de yanlış bilip üstte yanlış şekilde belirttiğim bir şey olduysa düzeltirseniz sevinirim.
Kullanıcıysa derken dostum? Eğer kullanım amacından bahsediyorsan günlük kullanım için alacağım.Kullanıcıysa s24
Geçmişte İOS kullanıp icloud muhabbetlerine girmediysen ve ekosistemin yoksa, saat, kulaklık vs. S24 almak daha mantıklı olabilir.Aralarında 3 yıl olmasına rağmen onu tercih etmemi sağlayacak büyük bir özelliği var mı?