Samsung s24 stok durumu

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar şuanda elimde hali hazırda kullandığım bir telefon var şuan ki performansından memnunum ama seneye s24 almayı planlıyorum.
Ama s24 ün stokları birçok yerde tükenmiş acaba 1 önümüzdeki yıl stokları kalmaz mı diye duşünüyorum. Meslela s23 yok hiçbir yerde yok olan yerlerde de s24 ile aynı fiyat.
Acaba s24 ü şimdiden alıp 5-6 ay kutusundan cıkarmadan tutsam nasıl olur ne dersiniz.
s24 de ısrar etmemim sebebi hafif küçük ve güçlü başka telefon bulamadım. s25 de bütçemin üzerinde. Önerileriniz olursa beklerim.

Son düzenleme:
s24den daha iyi s24fe genel olarak şuan almak istersen direk 24fe almanı öneririm
küçük telefon istersen üzmez s24 seneye stokları bitmiş olmaz ama max mayıs ayına kadar dayanır

s24den daha iyi s24fe genel olarak şuan almak istersen direk 24fe almanı öneririm
küçük telefon istersen üzmez s24 seneye stokları bitmiş olmaz ama max mayıs ayına kadar dayanır
knk sadece hepsi burada da var şuan güvenilir satıcılar arasından. 3-4 AY DAHA DURUR MU DİYORSUN

knk sadece hepsi burada da var şuan güvenilir satıcılar arasından. 3-4 AY DAHA DURUR MU DİYORSUN
s22 ve 23 haziran temmuz gibi bitirmişti stokları(yeni seri çıktıktan yaklaşık 1 sene sonra)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,428
Üyeler
187,049
Son üye
LCiel
Geri