İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,727
Bu fiyatta amiral gemisi telefon çok iyi. İndirim için Hepsiburada Premium ve Visa Kart olması gerekiyor.
Exynos 2400'ün çok fazla sorunu yok. Kusursuz bir işlemci değil tabii ki ama önceki Exynos işlemciler gibi değil.snapdragon olmaması
S23 25 binlere satıldı geçen.Piyasa fiyatını 35 36 olarak alırsak s23 fiyatına geliyor. Tek eksiis snapdragon olmaması o da bu fiyata göz ardı edilir.
Bence sallıyon gibi geldi hiç bu paralara düşmedi bu cihaz.S23 25 binlere satıldı geçen.
Kupon ile o fiyata düşmüştü. Birdaha olacağını sanmam.S23 25 binlere satıldı geçen.
Bence sallıyon gibi geldi hiç bu paralara düşmedi bu cihaz.
fiyatı inmedi bendeBu fiyatta amiral gemisi telefon çok iyi. İndirim için Hepsiburada Premium ve Visa Kart olması gerekiyor.
Hepsiburada Premium ve Visa Kart var mı? Ödeme adımında düşmesi lazım.fiyatı inmedi bende
attığın görseli okumuyon daha. konudaki cihaz s24.
Bence sen yazılanı okumuyor olabilir misin? S23 fiyatlarına geliyor yazdığı için bunu söyledim zaten.attığın görseli okumuyon daha. konudaki cihaz s24.![]()
s24 konusuna neden s23 şu paralara düştü diye atıyon ki ikisi aynı cihaz mı ?Bence sen yazılanı okumuyor olabilir misin? S23 fiyatlarına geliyor yazdığı için bunu söyledim zaten.
Alıntıyı görüntüle
Üstüne pişkin bir şekilde konuşmandan bahsetmek istemiyorum bile.
adam ne demiş sen ne demişsin yazılanı okumuyorsun galibas24 konusuna neden s23 şu paralara düştü diye atıyon ki ikisi aynı cihaz mı ?![]()