Android SAMSUNG S24FE ONE UI 7 NE ZAMAN ALACAK?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,990
nisanda s24fe de alacaktı one ui 7 yi ama şurda 1 hafta kalmadı bile mayısa ne zaman gelecek acaba süresi falanmı uzadı güncellemenin? s24, s24+ ve s24u almış galiba one ui 7 s24fe o aileden bir üye değilmi?

android 15 şuan sorunlu diye biliyorum gelse bile iyi olmaz muhtemelen düzelene kadar 14 te kalmakta fayda var

S24u’ya çarşamba geldi stabil çalışıyor. Diğer 24lere de 1 haftayı bulmaz gelmesi.

nisanda s24fe de alacaktı one ui 7 yi ama şurda 1 hafta kalmadı bile mayısa ne zaman gelecek acaba süresi falanmı uzadı güncellemenin? s24, s24+ ve s24u almış galiba one ui 7 s24fe o aileden bir üye değilmi?
Benim Emekli S21'e bile custom rom one 7 yapmış geliştiriciler. Şuan almaman normal. Güncellemeler geri çekilmiş büyük sorun var demekki. Kolay kolay geri çekmezler çünkü

Benim Emekli S21'e bile custom rom one 7 yapmış geliştiriciler. Şuan almaman normal. Güncellemeler geri çekilmiş büyük sorun var demekki. Kolay kolay geri çekmezler çünkü
s21 nası emekli oldu hemen ya daha 2 3 sene güncelleme almayacakmı o

anladim hocam 15e neden guncellemek istemiyosunuz
Hocam tecrübeyle sabit siz de biliyorsunuz ilk geldiğinde stabil çalışmıyor. En az 3-4 ay sonra güncellemeyi düşünüyorum. Beğenmeyip downgrade etme işi de zaman alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,173,215
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes
Geri