Neler Yeni

Samsung s25 serisi yarın geliyor ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emirhan Özer
ben samsungta 16 pro gibi bir model görmek istiyorum artık. s24 ultradaki özellikleri bana s24 boyutunda ver de tüm paramı sana vereyim... son özellikleri illa kütük kadar telefon taşıyarak edinmeyelim.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
ben samsungta 16 pro gibi bir model görmek istiyorum artık. s24 ultradaki özellikleri bana s24 boyutunda ver de tüm paramı sana vereyim... son özellikleri illa kütük kadar telefon taşıyarak edinmeyelim.
bende katılıyorum size boyutları daha küçük olan bi amiral gemisi olmalı

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
yüksek hızlı şarj demek daha çok sorun ve hızlı yıpranma demek samsung suanlık okadar arttırmayabilir, ve kullanıcıların genelde böyle bir talebide yok 1 saat 1.5 saat sarj kabul edilebilir seviyede oluyor.

daha büyük batarya demek daha ağır ve kalın telefon ve daha az yer demek o yüzden girmeyebilirler yine o topa.

firmalar eğer bir ürünü basarılı bir şekilde satıs yapıyorsa risk almazlar. örenğin apple çok uzun süre sonra amoled ekrana ve 120hz ekrana geçiş yaptı.

kısaca pazar rekabeti,aşırı kullanıcı şikayeti, satıslarda düşüş olmadan böyle yeniliklerin gelmesi zor. (tabi eskiden olsa her özelliği yaparlardı ki yapıyorlardı...)
hocam hızlı şarj fazla sorun değil diğer firmalar kaç senedir kullanıyor samsung bari 60w ye geçsin 1 saatin altına düşsün üstelik daha büyük batarya telefonu büyütmek değil mi 15 6.36 193 gram ve 5400mah samsung s25 ultrada rahatlıkla 6k mah kullanabilir

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Ensar Polat
Hafifletildi s25 ultra köşeleri falan yumuşatıldı

hocam hızlı şarj fazla sorun değil diğer firmalar kaç senedir kullanıyor samsung bari 60w ye geçsin 1 saatin altına düşsün üstelik daha büyük batarya telefonu büyütmek değil mi 15 6.36 193 gram ve 5400mah samsung s25 ultrada rahatlıkla 6k mah kullanabilir
1 saat de telefon boşta kalsa ne olacak :D

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
yüksek hızlı şarj demek daha çok sorun ve hızlı yıpranma demek samsung suanlık okadar arttırmayabilir, ve kullanıcıların genelde böyle bir talebide yok 1 saat 1.5 saat sarj kabul edilebilir seviyede oluyor.

daha büyük batarya demek daha ağır ve kalın telefon ve daha az yer demek o yüzden girmeyebilirler yine o topa.

firmalar eğer bir ürünü basarılı bir şekilde satıs yapıyorsa risk almazlar. örenğin apple çok uzun süre sonra amoled ekrana ve 120hz ekrana geçiş yaptı.

kısaca pazar rekabeti,aşırı kullanıcı şikayeti, satıslarda düşüş olmadan böyle yeniliklerin gelmesi zor. (tabi eskiden olsa her özelliği yaparlardı ki yapıyorlardı...)

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
s10e lansmanını canlı izleyip bu s10e tam benlik telefon demiştim. Birkaç ay sonra da aldım zaten hala kullanıyorum. Yavaş yavaş sıkıntılar baş göstermeye başladı. Bataryayı daha 2 ay önce değiştirdim. O yüzden 25 değil de 26 serisini alacağım diye düşünüyorum. Haberlerde slim model olacak diye görmüştüm. Olursa çok güzel olur

Reindi

80+ Silver
s23 var bende ultra modeli çok büyük mesela mecburen giriş versiyonunu aldım iphone da aynı küçük telefonlar eskiden ne güzel vardı şimdi en ufagı 6 inc

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Abdullah Çetin
bende katılıyorum size boyutları daha küçük olan bi amiral gemisi olmalı
Kesinlikle size katılıyorum..
Umarım 2k ekran, Armor panel, kamera özellikleri vesaire hepsini düz S modele de getirirler..
S serisi bir cihazın bu kadar kısılması hiç mantıklı değil..
(Umarım iphone gibi 6.3 inç ekran boyutuna çıkmazlar.. ben 6.1'lik s22 ve s23'ü mükemmel kompakt boyutta görüyorum..)

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Rüveyda Akın
iPhone 12 im s24 ultradan zoom ve portre hariç her yönden daha iyi daha özgün fotoğraflar çekiyor Samsung'un ilk geliştirmesi gereken yanı kamerası
Aynen kanka bana ordan bi touch blue

şahin doğan

80+ Platinum
Düz S serisi satmıyor dünyada. Satış listelerine giren tek düzgün telefonu Ultra oluyor Samsung'da. Samsung düz S serisinin satışlarından memnun değil zaten. Hatta Tablette olduğu gibi en küçük model olan Düz S'i üretmekten vazgeçebileceği söyleniyor. Doğru düzgün yenilik getirmeden satış rakamlarından memnun olmuyorlar .d
S20'den beri 1 kere kamera sensörü, değişti o kadar. Geriye kalan yenilikler işlemci, ekran parlaklığı.

Top Bottom