Neler Yeni

Samsung s25 serisi yarın geliyor ne düşünüyorsunuz?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yiğit
1 aya düşer herhalde bilmiyorum
1737579521852.png

hocam fiyatlar 2k artmış :(

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
hocam telefonumda 6000 mah batarya var ve 100w şarj desteği var. Telefon 213 gram dediğiniz çok saçma olmadı mı?

Xiomi,Oneplus gibi markalar 6000 mah batarya yapabiliyor da neden samsung yapmasın? Samsung istese yapar ama neden yapmıyorlar bilmiyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben s25 ultranın bu sene rezil olabileceğini düşünüyorum hem ekran panelinin inceltilmesi olsun hem de overclocklanan işlemcinin soğutması olsun çok bir umudum yok umarım samsung bizi şaşırtır
s23 167gr ve dediğin markalar bahsettiğin özellikleri yapmak zorundalar yoksa satış yapamazlar, soruyorum sana bu özellikler olmasa alırmıydın ? peki samsung bunları yapmadan satabiliyormu ? evet satıyor.

S serilerini genellikle sevmiş ve başarılı bulmuşumdur. ayrıca ne cıkarırsa cıkarsın apple dan daha çok ozellikte çıkaracakları kesin :ROFLMAO:

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yiğit

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Sattığı cihazlar A15, A35, A05 falan. bunları satarak bir şey bekliyorlarsa yazık. Apple, Samsung kadar telefon satıyor ve sattığı en ucuz model 600 dolar falan.
Bunları söylerken ciddi değilsinizdir umarım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,591
İsim
uwu
s23 var bende ultra modeli çok büyük mesela mecburen giriş versiyonunu aldım iphone da aynı küçük telefonlar eskiden ne güzel vardı şimdi en ufagı 6 inc
Hocam o 12 ve 13 minilerin tadı bambaşka insan onları kullandıktan sonra bu tuğlaları kullanmaz yine en azından baz versiyonları 6.1 inç te

şahin doğan

80+ Platinum

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Serkan Çorak
hocam sakin olun..

s23 167gr ve dediğin markalar bahsettiğin özellikleri yapmak zorundalar yoksa satış yapamazlar, soruyorum sana bu özellikler olmasa alırmıydın ? peki samsung bunları yapmadan satabiliyormu ? evet satıyor.

S serilerini genellikle sevmiş ve başarılı bulmuşumdur. ayrıca ne cıkarırsa cıkarsın apple dan daha çok ozellikte çıkaracakları kesin :ROFLMAO:
s25 ultra hakkında konuşuyoruz s23 değil konuyu başka yere saptırmayın. oneplus 13 samsung s25 ultradan daha hafif ama bataryası daha büyük bunu oneplus yapıp samsung nasıl yapamayabiliyor? Samsung ve apple bildiğin artık 2si aynı adaptör yok kılıf yok ee ne var? 91k veriyorum bir telefona bana adaptör vermiyor cimriliğe baksana!

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
hocam sakin olun..

s25 ultra hakkında konuşuyoruz s23 değil konuyu başka yere saptırmayın. oneplus 13 samsung s25 ultradan daha hafif ama bataryası daha büyük bunu oneplus yapıp samsung nasıl yapamayabiliyor? Samsung ve apple bildiğin artık 2si aynı adaptör yok kılıf yok ee ne var? 91k veriyorum bir telefona bana adaptör vermiyor cimriliğe baksana!
o telefonu s25 le kıyaslayamazsın.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yiğit

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Top Bottom