Neler Yeni

Yardım Samsung S8 hızlı şarj sorunu ?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Selam arkadaşlar. Samsung S8 telefonum var. Normalde şarja takınca 1 saat 30 dk civarı tam şarj oluyordu. 1 haftadır şarja takınca tahmini şarj süresini 5 saat gösteriyor. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgisini paylaşabilir mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,951
İsim
göksel yurtcan
Selam arkadaşlar. Samsung S8 telefonum var. Normalde şarja takınca 1 saat 30 dk civarı tam şarj oluyordu. 1 haftadır şarja takınca tahmini şarj süresini 5 saat gösteriyor. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgisini paylaşabilir mi?
priz değiştirmeyi denedinizmi prizden prize fark ediyor farklı prizlerdedevarsa sorun kabloda sıkıntı olabilir

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
priz değiştirmeyi denedinizmi prizden prize fark ediyor farklı prizlerdedevarsa sorun kabloda sıkıntı olabilir
Denedim ama sorun kabloda yada prizde değil. Telefonda sanırım ama durduk yere neden böyle bir sorun verdi anlamadım.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
darbe aldı mı cihaz

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Adaptör orjinalmi orjinal ise adaptör veya kabloda sorun olabilir telefondan sorun çıkacağını sanmıyorum

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5 6 saate şarj oluyordu. Tamir ettirmeyi denedim. Beceremediler. Bende Yeni telefon aldım

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Mert

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331