Neler Yeni

Samsung S9 FE + alınır mı ?

Aka Kerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Karan
Bütçe
18500
Merhaba son dönemde masaüstünü yanımda taşıyamadığım için ve gittiğim otel vb. yerlerde oyun oynarken telefonun ekranı küçük geliyor. İnternette baktığımda uygun fiyata ( 18.499,00 TL ) almaya karar verdim. Alınır mı ? Oyun için kullanacağım.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
EnsarTelli
Merhaba son dönemde masaüstünü yanımda taşıyamadığım için ve gittiğim otel vb. yerlerde oyun oynarken telefonun ekranı küçük geliyor. İnternette baktığımda uygun fiyata ( 18.499,00 TL ) almaya karar verdim. Alınır mı ? Oyun için kullanacağım.
Hocam rakiplerine göre değerlendirecek olursa sadece tr cihazı mi alacaksınız?

Aka Kerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Karan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha açık konuşursan kral anlatım bozukluğu var :)

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Oyun için Samsung Tab S9 FE+ almanız saçma olur. Exynos 1380 kullanıyor. Onun yerine Huawei MatePad 11.5S alabilirsiniz. İşlemcisi Kirin 9000WL Snapdragon 888 denginde. Fiyatına göre güzel cihaz. Huawei cihazlara Google servisleri kurmak önceden sorunluydu ancak artık rahat. Yeni modellerde GBox gibi emulatörlerle uğraşmadan MicroG ile Google servislerini kullanabiliyorsunuz. Böylece GMS indirmiş oluyorsunuz ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısı gelmiyor.

Bu videoda 11. dakikadan sonra dediğim MicroG olayını anlatıyor.

Aka Kerem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Karan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun için Samsung Tab S9 FE+ almanız saçma olur. Exynos 1380 kullanıyor. Onun yerine Huawei MatePad 11.5S alabilirsiniz. İşlemcisi Kirin 9000WL Snapdragon 888 denginde. Fiyatına göre güzel cihaz. Huawei cihazlara Google servisleri kurmak önceden sorunluydu ancak artık rahat. Yeni modellerde GBox gibi emulatörlerle uğraşmadan MicroG ile Google servislerini kullanabiliyorsunuz. Böylece GMS indirmiş oluyorsunuz ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısı gelmiyor.

Bu videoda 11. dakikadan sonra dediğim MicroG olayını anlatıyor.
Eyvallah kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,042
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335
Top Bottom