Neler Yeni

Samsung space 144hz 4ms alınır mı?

Bergee

80+ Silver
2500 e buldum bu fiyata alınır mı sizce bu monitör? 4ms ile 1ms arasındaki farkı muhtemelen anlayamam diye düşünüyorum anlayabilirsem almayacağım 😂 Va panel falan ama 2k qhd olması falan bir tık etkiliyor beni 😂

Monitör bu;

İnceleme videosu;

Son düzenleme:

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Kaç inç monitör

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Gokhan
Güzel fiyat sıfır mı bulduğunuz ?

Bergee

80+ Silver

Bergee

80+ Silver
Şok un sattığı 4.5k lık sisteme de gaming pc diyorlardı
Hocam şimdi düşününce bu fiyata 2k 27 inç birde pivot gibi istediğin şekilde hareket ettirebildiğin ürün bulmaz çok zor eğer ghosting fazla yoksa alınır gibi aslında inceleme videosunuda ekledim konuya

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hocam şimdi düşününce bu fiyata 2k 27 inç birde pivot gibi istediğin şekilde hareket ettirebildiğin ürün bulmaz çok zor eğer ghosting fazla yoksa alınır gibi aslında inceleme videosunuda ekledim konuya
Problemler yoksa güzel bence

H4ka4n

80+ Bronze
Ms olarak sorun yok piyasada 1 ms diye geçen çoğu monitör mprt yani orijinal 1 ms değil panel olarak markadan markaya değişiyor kalite va panel olupda mis gibi olan monitörler de var ghosting den kusturanda bu monitörü hiç bilmiyordum nasıl biseydir çok emin değilim

Bergee

80+ Silver
Ms olarak sorun yok piyasada 1 ms diye geçen çoğu monitör mprt yani orijinal 1 ms değil panel olarak markadan markaya değişiyor kalite va panel olupda mis gibi olan monitörler de var ghosting den kusturanda bu monitörü hiç bilmiyordum nasıl biseydir çok emin değilim
Bende bilmiyorum işte belki duyan olmuştur diye paylaşayım dedim forumda kullanan falan olduysa diye ona göre alacağım monitörü ama dp çıkışı girişi falan mevcut değil hdmi ile acaba 144hz alabilir miyim ki? Mini dp varmış sanırsam.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ghosting denilen şey tam olarak ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,517
Üyeler
164,515
Son üye
b.tigil
Top Bottom