Samsung SSD Write Düşük Neden ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,511
1597314679720.png

Bazen test yaptığım zaman hızlı çıkıyor 5 testten 1'i hızlı diğerleri yavaş çıkıyor sıcaklıkları boşta 40civarı testte 47-48i geçmiyor sebebini anlamadım garantiye yollamayı düşünüyorum fakat ssd'de sorun yoksa boşu boşuna uğraşmak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1597315084274.png

Üstte olan testten sonra yaptığım test böyle

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Bazen test yaptığım zaman hızlı çıkıyor 5 testten 1'i hızlı diğerleri yavaş çıkıyor sıcaklıkları boşta 40civarı testte 47-48i geçmiyor sebebini anlamadım garantiye yollamayı düşünüyorum fakat ssd'de sorun yoksa boşu boşuna uğraşmak istemiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Üstte olan testten sonra yaptığım test böyle
ssd nin baya büyük bir bölümü dolu bu yüzden write düşük olabilir normal bir durum

ssd nin baya büyük bir bölümü dolu bu yüzden write düşük olabilir normal bir durum
Sağlığı çok hızlı düşmemiş mi?
Yazma hızı da %84 doluluk için normal sayılabilir.
%84 doluluk için öyle olduğu için 2 ay önce format attım ve test ettiğimde düzelmemişti fakat sizin için düşürüp birazdan test yapacağım taglarım sizi.Sağlık hızı konusunda hüsrana uğrattı.

Sağlığı görünce Samsunga yakıştıramadım nedense
Hiç sorma

Anlamadım fakat rapid modda değerler bu şekilde
1597316404279.png

Ne kadar zamanlık ürün bu?
Ömrü 80 e nerdeyse gelmiş.
22.02.2019 Almışım
Üzüldüğüm noktalar 5 yıl garantisi olup çok iyi ssd olup böyle yapması
2. olarak samsungun kendisinin bakmaması aldığın yer nereye yönlendiriyorsa orası bakıyor,saçmalık.

@Fatieh @Yasin Çelik @Selimhan
1597318078760.png

Bu sonuncu değerlerde yüksek çıkıyor write sonuncu değer neyi ifade ediyor acaba ? biliyor musunuz

Son düzenleme:
@Yasin Çelik sata kablosunu değiştirdim hızlarım eski haline geri geldi bilginize bu sorunu yaşayan olursa görürseniz aklınızda olsun.

Geri