Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Tab S9 FE 10.349 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,020
Güzel fiyat bayağıdır görmüyordu bu fiyatları.

1 yıl bekledim bu fiyata düşsün diye 2025te düştü şaka gibi

çizim için yeterli mi işlemcisi ve bazı 3d tasarımlar yapmak için

Ben kullanıuyorum aynısını memnunum. Amazondan orijinal klavyesine +3.5k falan verip alın uğraşmayın başka klavyelerle. Benim kullanım amacım ders calısmak note uygulamasına not almak video izlemek vs. Klavyesi güzel touchpadli samsung dex falan var.

Ben kullanıuyorum aynısını memnunum. Amazondan orijinal klavyesine +3.5k falan verip alın uğraşmayın başka klavyelerle. Benim kullanım amacım ders calısmak note uygulamasına not almak video izlemek vs. Klavyesi güzel touchpadli samsung dex falan var.
3.5 k da baya pahalıymış

Klavye linki atsana

İndirim bitti mi acaba 11.499 gözüküyor
Screenshot_2025-01-25-00-53-50-862_com.android.chrome-edit.jpg

Klavye linki atsana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3.5 k da baya pahalıymış
Daha ucuz olanlari sarj olmali bilmem ne yani adami kanser eden cinstenmis. Ben direkt orijinalini aldim gram problem yasamadim laptop gibi bile kullaniliyo samsung dex sayesinde. Kalemiyle güzel not da yazılıyor ders calisiliyor

s9 ultra ile uyumlu olan 3.5k olsa direk alırdım ben
Xok pahaliymis baktim da 14bin tl s9 ultra uyumlu klavye

Ben huawei matepad air da kullandim onun ekrani klemi falan daha iyi ama klavyesinde touchpad yok. En önemlisi de google yok. Gbox falan eyvallah oluyo ama o kadar kullanisli olmuyor. Beni bi ders caliscam fena deli edince(chatgptyi yukleyemedim) Samsung tablet aldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,124
Üyeler
173,139
Son üye
Poguevoo
Geri