🔥İndirim Samsung Tab S9 FE 11.600T

FE + biraz daha mantıklı.

Bende düz modeli var fe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 500 e almistim 3 ay oncs

Kız arkadaşıma plus versiyonunu aldık herhangi bir sorun varsa yardımcı olurum. Kılıf olarak kapaklı ve katlanabilir kılıf daha iyi.
Bunun gibi.
1732306938403.png

Valla arkadaşta s9+ var çok iyi falan diyor ama çok fiyat farkı var. Şimdi siparil vericem fe'yi

Kılıf ne önerirsin
Çok fazla kılıf seçeneği yok başlı başına ben kapaklı ve kalem tutacağı olan bir kılıf öneririm kılıfı kılıfçıdan alabilirsiniz görerek

Valla arkadaşta s9+ var çok iyi falan diyor ama çok fiyat farkı var. Şimdi siparil vericem fe'yi

Kılıf ne önerirsin
S9+ ayrı bir seviye S9 fe daha bütçe dostu ekranı büyük olsun ekran kalitesi artsın diyorsan fe+ bakabilirsin ama ne kadar gerekli sana kalmış

Kılıf ne önerirsin
Ben şöyle 5 yıl kafa rahat kullanmak istiyorum ondan hocam oyun da oynamam ama kasmaya dayanamıyorum

Ya fiyat daha düşer mi o çok tedirgin etti beni. Kasım daha bitmedi sonuç olarak. 1000 lira bile düşse kâr benim için üf

kalemle not alınabiliyormu bunlarda
Alınıyor hocam. Kalem çipli değil ama hava hareketlerini desteklemese de üzerinde kendi düğmesi var özel fonksiyonlarını 3 cm boşluktan bile kullanabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,387
Üyeler
184,306
Son üye
Lsuysx
Geri