BADİCİ
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- İlkay Güneş
Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim okulda kullanabileceğim not alabileceğim bir tablet bakıyorum. Yanına klavyeli bir kılıf alıp öyle kullanacağım. 2 model kafamda belirledim.
Öncelikle S9 FE de 6 GB RAM sizce yeterli olur mu? Yoksa 8-256 GB olanına bakıyorum.
Ya da neredeyse 8-256 GB parasına Tab S9 FE Plus tercih edilir mi? Daha büyük ekran daha büyük batarya.
Hafıza gerekirse SD kart takılıyor zaten. Önemli olan Android'de benim için RAM.
Öncelikle S9 FE de 6 GB RAM sizce yeterli olur mu? Yoksa 8-256 GB olanına bakıyorum.
Ya da neredeyse 8-256 GB parasına Tab S9 FE Plus tercih edilir mi? Daha büyük ekran daha büyük batarya.
Hafıza gerekirse SD kart takılıyor zaten. Önemli olan Android'de benim için RAM.
Samsung Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy Tab S9 Fe Sm-x510 Gri 128 Gb 10.9" Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE 8GB/256GB Tam Dokunmatik Tablet Gri SM-X510NZAETUR Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy Tab S9 FE 8GB/256GB Tam Dokunmatik Tablet Gri SM-X510NZAETUR fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla,
www.mediamarkt.com.tr