Neler Yeni

Samsung Teknik Servis Rezaleti

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Evet neresinden tutsam elimde kalan 3 günlük kısa ama ruh yoran bir serüven.

Tüm olay BU konuyla başladı.

27/05/2022 Tarihinde telefonu sipariş verdim mutluyum 6 yıl sonra telefon değiştirmişim ihtiyaçtan dolayı iyi hoş güzel sabırsızca bekliyoruz evde her neyse
30/05/2022'de telefon elime ulaştı aldım açtım kurulumunu yaptım yazılım güncellemesini yaptım 2 saat kadar takıldıktan sonra ekrandaki sorunu farkettim ve direkt samsung canlı desteğe ulaştım.
Sorun için telefonu servise yollamam söylendi gittim 31/05/2021'de uyanır uyanmaz telefonu kargoladım 01/06/2022'de servise ulaştı.

Olaylar başlıyor;
Telefonu servise yolladım neyse teslim aldılar telefon için kayıt numarası oluşturdular işleme aldılar falan bu süreçte ben servisi arayıp değişim talebinde bulunduğumu ilettim ve talebinizi değerlendirmeye aldık dediler tabi ne kadar aldılarsa artık :)
Üzerinden 1 gün geçti (Bugün) kontrol etmek için sistemden telefonun durumuna bakıyorum onarım talebi iptal edildi gösteriyor haydaa ne alaka şimdi bu ? Hemen canlı destekle konuşmaya başladım.
1.png
2.png
3.png
444.png

5.png
6.png

Süreç 3 günde bu şekilde işledi. 3 gün içerisinde az da olsa hali hazırda minicik miktarda olmakta olan hayat enerjimi sömürülmüş hissediyorum artık :D Yarın servis geri kargolanacağını söyledi bakalım cidden söyledikleri gibi basit bir güncellemeyle geçirebilmişler mi yoksa standart bir kullanıcının bile kilidi açıp kaparken görebileceği sorun devam ediyor mu. Ek olarak çözüm için bana ulaştıklarında olan bitenleri tekrar buraya eklerim tabi ben o vakte kadar sorunu tekrar görürsem iade talebimi oluşturup geri yollamış olurum.

Okuduğunuz için Teşekkürler.

02/06/2022 18:46 Güncelleme;
10 Dakika önce Samsung'dan aradılar ve aynı şeyleri zırvaladılar sorun tespit edilmediğini ve değişim talebimi onaylayamacaklarını dile getirdiler. Aynı şekilde en baştan beri dediğim gibi sorun olduğunu ve benim kutunun içerisinde yazdığım kağıdı ve göndermiş olduğum flash bellekte bulunan sorun videosunu izlememiş olduklarını ve bunun beni ciddiye almadıklarının kanıtı olarak gördüğümü belirttikten sonra mail adresi vererek sorunun olduğu videoyu ve görüntüyü onlara yollamamı söylediler ve yolladım bundan sonraki gelişmeleri yazacağım.

04/06/2022 Güncelleme;
Telefon geldi fakat sorun devam ediyordu iade talebi oluşturup geri gönderdim bakalım ücret iadesi ne zaman gelecek.

09/06/2022 Güncelleme;
İade geldi fakat telefonu öğrenci indirimiyle aldığım için tek seferlik indirim fırsatımı kullanmış oldum :D Yenisini alamıyorum sağlık olsun be

Son düzenleme:

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Adil Canbulat

27/05/2022 Tarihinde telefonu sipariş verdim mutluyum 6 yıl sonra telefon değiştirmişim ihtiyaçtan dolayı iyi hoş güzel sabırsızca bekliyoruz evde her neyse
30/05/2022'de telefon elime ulaştı aldım açtım kurulumunu yaptım yazılım güncellemesini yaptım 2 saat kadar takıldıktan sonra ekrandaki sorunu farkettim ve direkt samsung canlı desteğe ulaştım.
Sorun için telefonu servise yollamam söylendi gittim 31/05/2021'de uyanır uyanmaz telefonu kargoladım 01/06/2022'de servise ulaştı.

Olaylar başlıyor;
Telefonu servise yolladım neyse teslim aldılar telefon için kayıt numarası oluşturdular işleme aldılar falan bu süreçte ben servisi arayıp değişim talebinde bulunduğumu ilettim ve talebinizi değerlendirmeye aldık dediler tabi ne kadar aldılarsa artık :)
Üzerinden 1 gün geçti (Bugün) kontrol etmek için sistemden telefonun durumuna bakıyorum onarım talebi iptal edildi gösteriyor haydaa ne alaka şimdi bu ? Hemen canlı destekle konuşmaya başladım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Süreç 3 günde bu şekilde işledi. 3 gün içerisinde az da olsa hali hazırda minicik miktarda olmakta olan hayat enerjimi sömürülmüş hissediyorum artık :D Yarın servis geri kargolanacağını söyledi bakalım cidden basit bir güncellemeyle geçirebilmişler mi yoksa standart bir kullanıcının bile kilidi açıp kaparken görebileceği sorun devam ediyor mu. Ek olarak çözüm için bana ulaştıklarında olan bitenleri tekrar buraya eklerim tabi ben o vakte kadar sorunu tekrar görürsem iade talebimi oluşturup geri yollamış olurum.

geçmiş olsun reis part 2 yi bekliyoruz

şahin doğan

80+ Platinum
bu sorun donanımsal bir sorun değil. güncelleme ile düzelecektir.

Cihangir

80+ Gold

Olaylar başlıyor;

Süreç 3 günde bu şekilde işledi. 3 gün içerisinde az da olsa hali hazırda minicik miktarda olmakta olan hayat enerjimi sömürülmüş hissediyorum artık :D Yarın servis geri kargolanacağını söyledi bakalım cidden basit bir güncellemeyle geçirebilmişler mi yoksa standart bir kullanıcının bile kilidi açıp kaparken görebileceği sorun devam ediyor mu. Ek olarak çözüm için bana ulaştıklarında olan bitenleri tekrar buraya eklerim tabi ben o vakte kadar sorunu tekrar görürsem iade talebimi oluşturup geri yollamış olurum.

bendede galaxy s8 plus vardı telefonu 4500 e almıştık ön camı ve arka cam kırıldı teknik servis 5500 tl ye yaptı apple da olsa ücreti az olur yada duruma göre yeni telefon verirlerdi. 1 hafta sonra masaya telefonu koydum bi kaç saniye sonra arka caam çatladı öyle olunca telefonu sattım bi daha da apple dan aşka marka almadım almamda kendşleride servisleride rezil

Juiclair0

80+ Silver

Olaylar başlıyor;

Süreç 3 günde bu şekilde işledi. 3 gün içerisinde az da olsa hali hazırda minicik miktarda olmakta olan hayat enerjimi sömürülmüş hissediyorum artık :D Yarın servis geri kargolanacağını söyledi bakalım cidden söyledikleri gibi basit bir güncellemeyle geçirebilmişler mi yoksa standart bir kullanıcının bile kilidi açıp kaparken görebileceği sorun devam ediyor mu. Ek olarak çözüm için bana ulaştıklarında olan bitenleri tekrar buraya eklerim tabi ben o vakte kadar sorunu tekrar görürsem iade talebimi oluşturup geri yollamış olurum.

Bende iphone 11 almıştım youtubeden video izlerken bazen kendini yeniden başlatıyordu. Gönderdim sıfırını gönderdiler :DD
apple>all

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Geçmiş olsun, inşallah lehinize sonuçlanır.

Apple haricindeki yetkili servislerin çalışma mantığı şudur:

+Cihazımda sorun var, çözün.
-Sorun tespit edilemedi, geri kargolanacak.

+Cihazımda sorun var, çözün.
-Sorunun kullanıcı hatası kaynaklı olduğu görüldü, x TL ücret karşılığında tamir edilecek.

+İade hakkımı kullanmak istiyorum.
-Ürün açılıp hat takıldığı için iade edilemez. İyi günler efendim.

şahin doğan

80+ Platinum
Her kullanıcı cihaz güncellensin diye servise mi yollayacak?
ne alaka ? 1 ay - 2 ay bekle güvenlik güncellemeleri ile çözülür. sorun kullanımı etkileyen bir sorun değil zaten.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne alaka ? 1 ay - 2 ay bekle. sorun kullanımı etkileyen bir sorun değil zaten.
Neden 0 aldığım cihazın sorunu gözüme batıyorken alıp o halde kullanayım ? Neden beklemek zorunda olayım ? Savunduğun şeyin saçmalık derecesi o kadar fazla ki, sen rahatsız olmayacak olabilirsin ama ben ve benim gibi bir çok kişi bundan rahatsız olacak. İnsanlar bir hevesle telefon alıp o hevesin 2 saat içerisinde kırılmasını istemez. En başta belirttiğim konuda başka m52 kullanan bir arkadaş aynı sorunu yaşamadığını belirtti demek ki benim telefonuma özel bir sorun. Basit bir güncelleme sorunu falan falan onlar beni alakadar etmez ben cihazı 0 alıyorsam ve bu sorun başka kullanıcılarda yoksa ve bende görünüyorsa sorunsuz kullanmak isterim sorunlu bir cihaz istesem 2. el alırım.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Samsungun teknik servisi kanser eder adamı. Bende bir ara hanıma ve kendime kampanya döneminde watch active almıştım 1 sene kadar önce saat bir geldi kurulum ekranında direk turuncu ekran ile başladığından nal gibi görünen ölü pixel öbeği vardı. Kargodan geleli 10 dk olmuş olan ürüne servis e verin 14 gün içerisinde bilgi verilir dediler. Cinnet geçirmiştim. Neyseki uzamadan süreç değiştirdiler ama beni benden alıp.

Yazılımsal gibi duruyor durum inşallah geçer. Geçmiş olsun.

şahin doğan

80+ Platinum
Neden 0 aldığım cihazın sorunu gözüme batıyorken alıp o halde kullanayım ? Neden beklemek zorunda olayım ? Savunduğun şeyin saçmalık derecesi o kadar fazla ki sen rahatsız olmayacak olabilirsin ama ben ve benim gibi bir çok kişi bundan rahatsız olacak. İnsanlar bir hevesle telefon alıp o hevesin 2 saat içerisinde kırılmasını istemez. En başta belirttiğim konuda başka m52 kullanan bir arkadaş aynı sorunu yaşamadığını belirtti demek ki benim telefonuma özel bir sorun.
Ben sana sorunun yazılımsal olduğunu söylüyorum. Bunu dememdeki amaç servise göndersen de düzelmeyeceği.
Aynı güncellemeler aynı model cihazlarda sorunsuz çalışacak olsaydı şuan ya herkes şikayetçi yada herkes çok mutlu olurdu.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Ben sana sorunun yazılımsal olduğunu söylüyorum. Bunu dememdeki amaç servise göndersen de düzelmeyeceği.
Aynı güncellemeler aynı model cihazlarda sorunsuz çalışacak olsaydı şuan ya herkes şikayetçi yada herkes çok mutlu olurdu.
Sorun sorundur. Ben cihazı sorunun çözümlenmesi için servise yolluyorum ve değişim talebi ricasında bulunuyorum neticede bana sorunlu cihazı geri yollasınlar diye değil.

şahin doğan

80+ Platinum
Sorun sorundur. Ben cihazı sorunun çözümlenmesi için servise yolluyorum ve değişim talebi ricasında bulunuyorum neticede bana sorunlu cihazı geri yollasınlar diye değil.
samsung'un böyle yapacağını bilmeniz lazımdı diye düşünüyorum. böyle bir durumu ilk kez siz yaşamıyorsunuz, ben samsung'un böyle ufak sorunlar için telefon değişimi yaptığını hiç duymadım.

Top Bottom