Neler Yeni

samsung telefon makinede yıkandı

kebapp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Tuğra Çetin
arkadaşlar annemin 1 ay kadar önce yeni aldığı samsung telefonu makinede yaklaşık 20 dk yıkandı bugün. telefoncu yapım için fazla para istediği için yeni telefon alacağız. eski çalışmayan telefonu nasıl nakte çevirebiliriz?

Farway

80+ Silver
arkadaşlar annemin 1 ay kadar önce yeni aldığı samsung telefonu makinede yaklaşık 20 dk yıkandı bugün. telefoncu yapım için fazla para istediği için yeni telefon alacağız. eski çalışmayan telefonu nasıl nakte çevirebiliriz?
Telefoncu alırsa sorun birkaç yere ne olduğunu anlatarak.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,590
İsim
uwu
Pp Real mi

Bide tel modeli ne

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,575
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,590
İsim
uwu
Modeli napacan?
Sağlam kalan parça varsa onları satabilirsiniz tek tek
Su geçirmez modeller olduğu için kimi telntitresim motoru gibi daha mekanik şeyler den bozulabilir öyle anakart sağlamsa düzelir tel cilere güvenmemek gerekir her türlü yalanı soyleyebilirler

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,575
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Su geçirmez modeller olduğu için kimi telntitresim motoru gibi daha mekanik şeyler den bozulabilir öyle anakart sağlamsa düzelir tel cilere güvenmemek gerekir her türlü yalanı soyleyebilirler
Telefon bozulmuș kanka ama?Telci tamir masrafı söylüyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,590
İsim
uwu
Hocam bnim tabletim bildiğin baya bı çarpıldı Telci o zaman 250 TL istedi tableti alalı yeni olmuştu 500 e almıştık babamın iş yerindeydi tabletin arka kapağını soktum dokunmatigin soketine takmayın üstüne bantlamis ve 250 TL almış o zaman 2016/17 fln o zamanlar yani servis bulursa onların bakması daha iyi olur bn Telci kere asla güvenmem

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,575
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hocam bnim tabletim bildiğin baya bı çarpıldı Telci o zaman 250 TL istedi tableti alalı yeni olmuştu 500 e almıştık babamın iş yerindeydi tabletin arka kapağını soktum dokunmatigin soketine takmayın üstüne bantlamis ve 250 TL almış o zaman 2016/17 fln o zamanlar yani servis bulursa onların bakması daha iyi olur bn Telci kere asla güvenmem
Olm napiyim senin tabletini neden anlattın bunh?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
Hocam çoğu abartıyor.Yengemin telefonu 4.kattan zemine düştü.Samsung a34 cihaz.Daha 1 yıllık bile yok.Cihazın ekranı kırıldı tamirciye götürdüler baya bi masraf çıkardı içindekiler falan zarar görmüşdür değiştiririz diye,başka tanıdık bi telefoncuya verdiler 1500'e mi ne ekran değişti sadece ve şuan aktif kullanıyorlar bir sıkıntısı da yok 1 aydır. Çoğu sadece insan şey yapmaya yer arıyor..

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,590
İsim
uwu
Olm napiyim senin tabletini neden anlattın bunh?
Hocam malum işi yapiyordum tel de foto fln açıktı ondan sonra çığlık sesi geldi acaba biri yürüyüş yaparken düştü fln mi diye düşündüm gecenin 4 ünde ne yürüyüşü olur diye düşündüm sonra ses boguklasmaya başladı altıma yapacam hiç böyle korkmamistim sanki duvarın arkasından ses geliyor gibiydi işte uyku tutmadı salonda öyle sabaha kadar oturacak

Konuya gelirsek başka telefonculara gosterin

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,575
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hocam çoğu abartıyor.Yengemin telefonu 4.kattan zemine düştü.Samsung a34 cihaz.Daha 1 yıllık bile yok.Cihazın ekranı kırıldı tamirciye götürdüler baya bi masraf çıkardı içindekiler falan zarar görmüşdür değiştiririz diye,başka tanıdık bi telefoncuya verdiler 1500'e mi ne ekran değişti sadece ve şuan aktif kullanıyorlar bir sıkıntısı da yok 1 aydır.
Olm telefonun bozulduğunu adam söylüyor telci değil.Telciler kazıkçı zaten konudan sapmayın adam telci sormuyor.

Top Bottom